loading smulders
Materiaal
100% polyester
Kleur
White
Maat
130x160 cm
Prijs
27,95
Levertijd
Vóór 13.00 uur besteld,
vanavond in huis!
Of kies je bezorgmoment.
Gratis verzending in Nederland
Vóór 13.00 uur besteld,
vanavond in huis!
Of kies je bezorgmoment.
Gratis verzending in Nederland
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis retourneren binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.1/10

Hulp & contact

Heb je vragen of opmerkingen? Onze klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

085 401 3772 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantenservice@smulderstextiel.nl Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Maat
130x160 cm
Materiaal
100% polyester
Voorraad
Op voorraad
Wasvoorschrift
Wassen tot 40°C, niet geschikt voor de droger
Artikelgroep
Plaid
Kleur
White
Kwaliteit
220 gr / m²
Breedte
130 cm
Lengte
160 cm
EAN Code
8714503267649
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat is het verschil tussen polar fleece en coral fleece?

    Coral en polar fleece zijn beide synthetische polyester stoffen. Het verschil zit in de kwaliteit. Coral fleece is hoogpolig, waardoor het zachter en dikker is. Polar fleece is dunner, maar desalniettemin heerlijk zacht en warm.

  • Kan ik onder een plaid slapen?

    Door de zachte, warme uitstraling van plaids is het erg aantrekkelijk om er heerlijk onder weg te kruipen en in slaap te vallen. Echter is een plaid geen vervanging voor een dekbed.

  • Waarom wordt fleece statisch?

    Fleece is een synthetisch materiaal dat gemakkelijk statische elektriciteit ontwikkelt. Vooral door schuring met andere materialen, bijvoorbeeld in de droger. Door een fleece plaid te wassen met azijn of zuiveringszout verminder je de statische lading. Ook de plaid in de buitenlucht laten drogen laat de statische schokken afnemen.

  • Wat moet ik doen als er een haal in mijn plaid zit?

    Haaltjes in een katoenen of wollen plaid zijn natuurlijk erg vervelend en wil je het liefst zoveel mogelijk voorkomen. Ze kunnen ontstaan doordat stoffen tegen elkaar wrijven of achter iets scherps blijven hangen, zoals een rits, een knoop of de nagels van je kat. Gelukkig kun je kleine haaltjes eenvoudig zelf repareren. Daarvoor steek je een naald door de stof op de plek van het haaltje, totdat alleen het oogje van de naald nog uitsteekt. Vervolgens haal je het lusje door het oog van de naald en trek je die helemaal door de stof heen. Daardoor wordt het haaltje onzichtbaar terug gestoken in de stof.

  • Hoe kan ik mijn plaid(s) het beste opbergen?

    Een plaid kan over de leuning van de bank gedrapeerd worden, met het risico dat het stof vangt en sneller vies wordt. Zodra je kiest voor een opbergmand of bak liggen de plaids niet in de weg, maar toch op de pak.

  • Hoe blijft mijn fleece plaid mooi en zacht?

    Een fleece plaid blijft mooi en zacht door het te wassen op maximaal 30 graden in de wasmachine. Gebruik hierbij geen wasverzachter en stop de plaid ook niet in de droger.

  • Welke plaids zijn geschikt voor buiten?

    Een plaid is natuurlijk ideaal voor buiten. Het staat niet alleen mooi op een loungeset, maar biedt ook comfort tijdens een kille zomeravond. Plaids van 100% katoen zijn hiervoor uitermate geschikt.

Unique Living Wonderful fleece plaid white

De Unique Living Wonderful fleece plaid is perfect voor in de winter. De periode waarin warmte, gezelligheid, maar ook de feestdagen centraal staan. De Wonderful fleece deken sluit hier perfect op aan. De off-white plaid heeft een Nordic print met sparren, ijsbloemen, hartjes en nog veel meer bijbehorende elementen. De prints zijn uitgevoerd in afwisselende groen- en blauwtinten, wat samen met het off-white een mooi geheel vormt. 

De plaid is gemaakt van 100% polyester fleece, waarvan de voorzijde fijn polar fleece bevat en de achterkant grover coral fleece. De stof is heerlijk zacht en biedt behaaglijke warmte. De afmeting van de Unique Living Wonderful fleece plaid betreft 130x160 cm.

Unique Living

Unique Living heeft een uitgebreid assortiment aan plaids en bedspreien. De designs zijn stijlvol en tijdloos. Het varieert van rustige effen prints tot prachtige geruite, gestreepte of echte winterse patronen. Je kunt ze gebruiken als fraai detail op de bank in de woonkamer of op bed in de slaapkamer. Het zijn mooie blikvangers én bieden extra comfort.

Plaid

Een plaid zorgt voor warmte en sfeer in je interieur. Zo kun je op subtiele wijze een fraai kleuraccent aanbrengen. Plaids zijn vaak gemaakt van fleece of wol en daardoor heerlijk warm om onder te kruipen op de bank. Je kunt ze ook uitstekend buitenshuis gebruiken: in de tuin, op het strand of op vakantie.

anderen bekeken ook
Unique Living Snowflake fleece plaid
29,95
Unique Living Coby fleece plaid
24,95
Unique Living Coby fleece plaid
24,95
Unique Living Coby fleece plaid
24,95
Unique Living Teo fleece plaid
29,95
Unique Living Coby fleece plaid
24,95
Unique Living Wonderful fleece plaid
Unique Living Wonderful fleece plaid white
Unique Living Wonderful fleece plaid
27,95
Vóór 13.00 uur besteld,
vanavond in huis!
Of kies je bezorgmoment.
Gratis verzending in Nederland