loading smulders
Materiaal
Flanel
Kleur
Maat
54,95
Vóór 13.00 uur besteld,
vanavond in huis!
Of kies je bezorgmoment.
Gratis verzending in Nederland
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis retourneren binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.1/10

Hulp & contact

Heb je vragen of opmerkingen? Onze klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

085 401 3772 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantenservice@smulderstextiel.nl Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Maat
Lits-jumeaux (240x260 cm)
Materiaal
100% geruwde flanel-katoen
Voorraad
Op voorraad
Wasvoorschrift
Wassen tot 40°C
Merk
Artikelgroep
Laken
Kleur
Geel
Kwaliteit
180 gr / m²
Breedte
240 cm
Lengte
260 cm
EAN Code
8718801108000
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat is een lits-jumeaux?

    Een lits-jumeaux bestaat uit twee gelijke eenpersoonsbedden die tegen elkaar aan worden geschoven en samen een 2-persoons bed vormen. De term lits-jumeaux bij dekbedden, dekbedovertrekken en hoeslakens wordt gebruikt om de afmeting te omschrijven. Een lits-jumeaux dekbedovertrek is minimaal 240x200/220 cm en de maten lopen steeds verder op.

  • Wat zijn de eigenschappen van flanel?

    Flanel is aan een kant licht geruwd waardoor er een donsachtig laagje ontstaat. Flanel voelt daardoor heerlijk zacht aan. Het materiaal past zich snel aan de lichaamstemperatuur aan en houdt warmte goed vast. Heb je het snel koud, dan is flanel aan te raden.

Snoozing flanel laken geel

Durf jij voor dit Snoozing flanel laken te kiezen? Het laken heeft een felle kleur geel en geeft de slaapkamer een vrolijke tint mee. Het laken is mooi te combineren met andere felle kleuren, of juist met een aantal rustige kleuren, zodat het laken extra opvalt. Lakens worden voornamelijk gebruikt ter vervanging van een hoeslaken of als bescherming wanneer je onder een deken slaapt.

Dit gele laken is gemaakt van 100% geruwde flanel-katoen, een heerlijk warm materiaal. Flanel is namelijk in staat zich aan te passen aan de lichaamstemperatuur en houdt warmte goed vast. Daarnaast voelt flanel ook nog eens heerlijk zacht aan. De uitstekende kwaliteit is mede te danken aan de duurzame productie in Portugal, een land wat bekend staat om zijn goede textielindustrie.

Snoozing

De collectie van Snoozing bevat dekbedovertrekken, dekbedden en hoofdkussens van hoogwaardige kwaliteit. De dekbedden hebben verschillende warmteklassen, voor elk seizoen een geschikt dekbed. Ook biedt Snoozing een diversiteit aan hoofdkussens. De overtrekken zijn verkrijgbaar in diverse dessins, en maken elke slaapkamer compleet.

Laken

Wie onder een deken slaapt, gebruikt een laken. Een laken beschermt de deken tegen vuil, bacteriën en vocht. Het zorgt ervoor dat het gekriebel van een wollen deken wordt tegengegaan en bovendien is een laken makkelijk wasbaar. Lakens worden ook gebruikt om rond een matras te doen. Het is als een hoeslaken zonder elastiek. 

anderen bekeken ook
Snoozing Aberdeen bedsprei
119,95
Snoozing percale katoen laken
49,95
Snoozing katoen laken
42,95
Snoozing katoen-satijn laken
49,95
Snoozing flanel laken
54,95
Cinderella percaline katoen laken
43,95
Snoozing flanel laken
Snoozing flanel laken geel
Snoozing flanel laken
54,95
Vóór 13.00 uur besteld,
vanavond in huis!
Of kies je bezorgmoment.
Gratis verzending in Nederland