loading smulders
Materiaal
Microvezel
Kleur
Grey
Maat
Prijs
27,95
Levertijd
Vóór 13.00 uur besteld,
vanavond in huis!
Of kies je bezorgmoment.
Gratis verzending in Nederland
Vóór 13.00 uur besteld,
vanavond in huis!
Of kies je bezorgmoment.
Gratis verzending in Nederland
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis retourneren binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.1/10

Hulp & contact

Heb je vragen of opmerkingen? Onze klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

085 401 3772 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantenservice@smulderstextiel.nl Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Kussensloop
1 stuk (60x70 cm)
Maat
1-persoons (140x200/220 cm + 1 sloop)
Instopstrook
Dubbel doorlopend, extra lang: totale lengte circa 240 cm
Voorraad
Op voorraad
Materiaal
100% microvezel
Wasvoorschrift
Wassen tot 40°C
Merk
Artikelgroep
Dekbedovertrek
Kleur
Grey
Woonstijl
Dessin
Kwaliteit
75 gr / m²
Keurmerk
OEKO-TEX
EAN Code
8717285189963
Meer tonen
GESCHIKTE HOESLAKENS
veelgestelde vragen
  • Hoe kies ik een dekbedovertrek?

    Het ideale dekbedovertrek voor jou kies je eenvoudig in drie stappen. Ga daarvoor naar de keuzehulp.
    In stap 1 selecteer je de maat van je dekbed.
    In stap 2 kies je je favoriete woonstijl(en).
    In stap 3 kies je tot slot je lievelingskleur(en).
    Als resultaat zie je alle dekbedovertrekken die bij jou passen.

  • Welke maat dekbedovertrek heb ik nodig?

    Als je al een dekbed hebt, dan is het heel makkelijk om erachter te komen welke maat dekbedovertrek je nodig hebt. Die is namelijk hetzelfde. Aan het dekbed zit bijna altijd een label met daarop de maat. Zo niet, dan kun je het dekbed altijd zelf opmeten om achter de juiste maat te komen.

  • Wat is de totale lengte van dit dekbedovertrek?

    Dit dekbedovertrek is voorzien van een dubbele doorlopende instopstrook: een verlengstuk over de gehele breedte. Hierdoor is het overtrek extra lang. De totale lengte is de lengte van het dekbedovertrek plus de lengte van het verlengstuk. De totale lengte van het overtrek wordt vermeld bij de instopstrook.

  • Zit er ook een kussensloop bij?

    Elk overtrekset wordt geleverd inclusief een bijpassende kussensloop. Afhankelijk van de maat krijg je er één sloop of twee slopen bij. Dit wordt overigens altijd goed aangegeven bij de maataanduiding. En wil je liever nog meer slopen erbij? Dan kun je altijd nog losse effen kussenslopen bijbestellen. 

  • Wat is een dubbele doorlopende instopstrook?

    Een verlengstuk aan het eind van het overtrek dat over de hele breedte reikt. De instopstrook zit aan beide kanten van het overtrek. Door de dubbele doorlopende instopstrook is het overtrek ook geschikt voor extra lange dekbedden. Je houdt dan wel minder instopstrook over. De instopstrook steek je onder het matras.

  • Houd ik nog instopstrook over bij mijn extra lange dekbed?

    Dat is afhankelijk van de afmeting van het overtrek. We hebben merken die extra lange overtrekken hebben van 260 cm lang. Als je daar een extra lang dekbed in stopt, blijft er een instopstrook over. 

  • Welke maat heb ik nodig voor mijn twijfelaar matras?

    Een twijfelaar is een bed van 100/120x200 cm. Het is een breder 1-persoonsbed of een smal 2-persoonsbed. De naam verwijst naar de breedte die twijfelt tussen een één- en tweepersoons. In ons assortiment vind je geschikt beddengoed, zoals passende hoeslakens in deze breedtemaat. Een dekbed en overtrek kies je naar voorkeur: wil je dat dit ruim over het bed valt? Neem dan een 2-persoons- en zo niet een 1-persoonsmaat.

  • Hoe voorkom ik dat mijn dekbed uit het overtrek glijdt?

    Heeft het dekbedovertrek een instopstrook, zoals een flessenhals, dubbele doorlopende of aangestikte? Stop de instopstrook dan goed in onder het matras. Hierdoor sluit je als het ware de opening af en kan je dekbed niet meer ‘ontsnappen’. Geen fan van instoppen? Dan is een overtrek met een rits- of knoopsluiting een goede optie.

  • Kan ik mijn dekbedovertrek tijdens ieder seizoen gebruiken?

    Dat is zeer persoonlijk. Katoen is het meest gebruikte materiaal en dat is zeer geschikt voor ieder seizoen. Flanel daarentegen is warmer en daardoor prettiger in de wintermaanden. Alleen wanneer je het ’s zomers ook snel koud hebt kan een flanellen dekbedovertrek prettig zijn. 

  • Ik heb het snel koud, voor welk materiaal kan ik het beste kiezen?

    Flanel dekbedovertrekken zijn zeer geschikt voor mensen die het snel koud hebben. Het materiaal past zich namelijk snel aan naar je lichaamstemperatuur en houdt die warmte ook goed vast.

  • Wat zijn de gevolgen van zonlicht voor het dekbedovertrek?

    Bij langdurige blootstelling aan fel zonlicht kunnen de kleuren in dekbedovertrekken verschieten. De kwaliteit van het materiaal ondervindt hier geen gevolgen van. Polyester en polyester-katoen dekbedovertrekken zijn het minst gevoelig voor fel zonlicht. De kleuren daarin zullen niet of minder snel verschieten.

  • Wat zijn de eigenschappen van microvezel?

    Microvezel voelt zacht aan en valt soepel. Beddengoed van dit materiaal is sterk, krimpvrij, het materiaal droogt snel en is kleurecht. Dat wil zeggen dat het langer op kleur blijft en niet snel vervaagt. Bovendien heeft microvezel een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Microvezel bestaat uit polyester en polyamide.

  • Hoe voorkom ik kreuken tijdens het wassen?

    De makkelijkste en beste manier om kreuken te voorkomen is door de wastrommel niet te vol te stoppen. Zorg ervoor dat je het beddengoed luchtig in de trommel doet. De juiste hoeveelheid kun je afmeten door te kijken of je je hand bovenop het wasgoed in de trommel kunt leggen, en die vervolgens nog vrij kunt omdraaien tussen het wasgoed en de bovenrand van de trommel. 

Pure Grey Deer dekbedovertrek grey

Ben je gek op de natuur en een liefhebber van zwart-wit prints? Het Grey Deer dekbedovertrek van het merk Pure is dan zeker iets voor jou! Op het witte dekbedovertrek staat een immens rendier afgebeeld. Dit grote hert lijkt zo uit de mist tevoorschijn te komen. Het is een plaatje om te zien. De effen grijze achterzijde van het overtrek biedt een mooi, rustig contrast. Ook de kussenslopen zijn voorzien van de rendier print en uni kleur.

Het Grey Deer dekbedovertrek is gemaakt van 100% microvezel. Het is een prettig materiaal, gemaakt van synthetische garen dat zacht en soepel aanvoelt. Daarnaast is het ook erg fijn in het onderhoud. De stof kan normaal gewassen worden en is razendsnel droog. Bovendien kreukt het niet tot nauwelijks, waardoor strijken vaak overbodig is. Het dekbedovertrek heeft een dubbele doorlopende instopstrook.

Pure

De tijdloze dessins van Pure zijn een groot succes. Er is voor ieder wat wils, van grote dierenprints tot romantische bloemen. Het zachte microvezel voelt heerlijk aan en de scherpe prijs is natuurlijk ook mooi meegenomen! 

Dekbedovertrek

Een dekbedovertrek houdt je dekbed langer fris. Het verfraait tegelijkertijd je bed en de slaapkamer. Dekbedovertrekken zijn in veel verschillende ontwerpen beschikbaar en onderling verschillen ze ook in materiaal. De ene stof biedt een warme nachtrust waar de ander voor verkoeling zorgt tijdens het slapen.

OEKO-TEX

OEKO-TEX®Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel dat aangeeft dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen, bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

anderen bekeken ook
Snoozing Cardiff flanel dekbedovertrek
34,95
Pure Joy dekbedovertrek
27,95
Pure Lighthouse dekbedovertrek
27,95
Pure Home dekbedovertrek
27,95
Snoozing Mandy dekbedovertrek
49,95
Snoozing Brigitte dekbedovertrek
59,95
Pure Grey Deer dekbedovertrek
Pure Grey Deer dekbedovertrek grey
Pure Grey Deer dekbedovertrek
27,95
Vóór 13.00 uur besteld,
vanavond in huis!
Of kies je bezorgmoment.
Gratis verzending in Nederland