loading smulders
Materiaal
100% katoen-satijn
Maat
60x70 cm - Standaardmaat
Kleur
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis retourneren binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.1/10

Hulp & contact

Heb je vragen of opmerkingen? Onze klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

085 401 3772 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantenservice@smulderstextiel.nl Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Maat
60x70 cm - Standaardmaat
Materiaal
100% katoen-satijn
Voorraad
Uitverkocht
Wasvoorschrift
Wassen tot 60°C, geschikt voor de droger
Merk
Artikelgroep
Kussensloop
Kleur
Mint
Draaddichtheid
220 / inch²
Kwaliteit
130 gr / m²
Breedte
60 cm
Lengte
70 cm
EAN Code
8715944177993
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat zijn de eigenschappen van katoen-satijn?

    Ons assortiment bevat 100% katoen-satijnen beddengoed. Satijn is een weeftechniek waardoor de materialen een mooie glans krijgen en glad aanvoelen. Katoen-satijn beddengoed heeft dus de kwaliteit van katoen: onder andere vocht absorberend, ademend en goed warmte regulerend. Door de weeftechniek voelt het extra glad en soepel aan.

  • Is een satijnen kussensloop beter voor mijn hoofdhaar?

    Ja, katoen-satijn is een gladde stof waar het haar makkelijk overheen glijdt. Die gladheid heeft veel voordelen. Het reguleert de talgproductie van het haar waardoor het minder snel vet wordt. Ook breekt het haar minder snel en blijft gestyled haar ook langer in model.

  • Is een kussensloop in verschillende maten te bestellen?

    De standaard maat kussensloop is 60x70 cm. De meeste kussens in ons assortiment hebben deze maat, tevens passen de (box)kussens van 50x60 cm en 60x60 cm prima in een sloop van 60x70 cm.

    We hebben ook andere maten slopen, zoals de Amerikaanse standaardmaat 50x70 cm. En een maatje voor kinderkussens, namelijk 40x60 cm.

  • Zijn er verschillende sluitingen voor een kussensloop?

    Er zijn kussenslopen met een rits-, knoop- of hotelsluiting. De laatst genoemde sluiting is de standaard, waarbij de sloop een inslag heeft van enkele centimeters. De sloop sluit na het inbrengen van het kussen vanzelf.

Essenza Satin kussensloop mint

Geef jouw kussen een mooie pastel uitstraling met deze Essenza Satin kussensloop. De kussensloop heeft een mooie mintgroene tint en door de satijnbinding een luxe glans. Prachtig om te combineren met jouw overtrek en het bijpassende satijnen hoeslaken in de kleur mint. Deze sloop is voorzien van een luxe Oxford rand en heeft een standaard afmeting van 60x70 centimeter. De sloop wordt per stuk geleverd.

De kussensloop voelt heerlijk zacht en soepel aan dankzij het gebruik van de fijnste gekamde katoen-satijn (130 gr/m2). Deze stof is daarnaast goed vochtabsorberend en comfortabel om jouw hoofd op te rusten. En het houdt je hoofdkussen langer schoon en fris!

Essenza

Essenza staat bekend om haar trendy en hoogwaardige kwaliteitsproducten. Het stijlvolle merk heeft een ruime bad- en beddengoedcollectie om jouw interieur precies naar smaak in te richten. Van een mooi dekbedovertrek tot aan prachtige plaids: alle producten zijn gemaakt van hoogstaande kwaliteit. Met Essenza ervaar je het ultieme thuisgevoel en val je iedere nacht heerlijk ontspannen in slaap.

Kussensloop

Een kussensloop is een overtrek voor een hoofdkussen. Veel kussenslopen hebben een sluiting waarin een inslag van meestal 20 cm zit. Na het inbrengen van het kussen sluit de kussensloop vanzelf. Behalve dat een kussensloop mooi is qua dessin, neemt deze ook vocht en vuil op. Het hoofdkussen gaat daardoor langer mee.

Vergelijkbare producten

Snoozing flanel kussenslopen (set van 2)
22,95
Beddinghouse percale katoen kussenslopen (set van 2)
28,95
Ambiante Cotton Uni kussensloop (set van 2)
10,95
Snoozing flanel kussenslopen (set van 2)
22,95
Snoozing percale katoen kussenslopen (set van 2)
24,95
Essenza Satin kussensloop
21,95