loading smulders
Materiaal
Jersey
Lengte split
85 cm
Kleur
Maat
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis retourneren binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.1/10

Hulp & contact

Heb je vragen of opmerkingen? Onze klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

085 401 3772 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantenservice@smulderstextiel.nl Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Maat
2-persoons (140x200/210 cm)
Matrasdikte
t/m 15 cm
Hoekhoogte
20 cm
Materiaal
100% gebreide jersey katoen
Eigenschappen
Rekbaar
Voorraad
Uitverkocht
Wasvoorschrift
Wassen tot 60°C, geschikt voor de droger
Lengte split
85 cm
Artikelgroep
Split hoeslaken
Kleur
Black
Kwaliteit
155 gr / m²
EAN Code
8719002013094
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat is een split-topper hoeslaken?

    Een split-topper hoeslaken is bedoeld voor bedden met verstelbare hoofdeinden. Wij hebben split-topper hoeslakens van verschillende merken. Een splittopper hoeslaken heeft een ruime split aan het hoofdeinde, waardoor de matrassen probleemloos kunnen bewegen.

  • Hoe weet ik welk hoeslaken geschikt is voor mijn matras?

    Een hoeslaken heeft altijd een eigen hoekhoogte: het aantal centimeters gemeten vanaf de hoek. Voor welke matrasdikte het hoeslaken geschikt is, hangt af van onder andere de hoekhoogte van het hoeslaken, maar ook van het materiaal. Rekt de stof bijvoorbeeld mee, zoals jersey? Bij het product wordt altijd de geschikte matrasdikte aangegeven. Er zijn hoeslakens voor topper matrassen, standaard matrassen en extra hoge of boxspring matrassen. Twijfel je toch, neem dan contact op met onze klantenservice.

  • Wat is het effect van zonlicht op mijn hoeslaken?

    Door een teveel aan direct zonlicht op een hoeslaken kunnen de kleuren verschieten. Bij het ene materiaal gaat dat sneller dan bij het andere. Polyester-katoen verkleurt het minst snel. 

  • Wat zijn de eigenschappen van jersey?

    Jersey is geen materiaal maar een weeftechniek. Het geeft aan dat iets is gebreid. Door de brei techniek wordt de stof elastisch. Er ontstaat rek doordat er bij het breien lussen worden gemaakt. Het materiaal is verder heerlijk zacht, voelt comfortabel aan en het heeft een warme grip.

Cinderella jersey split-topper hoeslaken black

Modern en chic! Maak jouw beddengoed compleet met dit zwarte jersey hoeslaken van Cinderella. Het is voorzien van een 85-90 cm lange split aan het hoofdeind, zodat de matras er mooi verzorgd uitziet, als de matrashelften in verschillende standen staan. Door de rekbaarheid van de stof en de elastische boord heeft het split-topper hoeslaken een perfecte pasvorm. Door de speciale confectie is dit jersey hoeslaken geschikt voor matrassen met een dikte van maximaal 15 centimeter.

Door het gebruik van 100% gebreide katoen is dit Cinderella jersey split-topper hoeslaken heerlijk zacht en comfortabel. Jersey is namelijk geen materiaal maar een speciale breitechniek die de stof min of meer elastisch maakt. Katoen is een natuurlijk materiaal met een sterk vochtabsorberende en ventilerende werking. Hierdoor voelt katoenen beddengoed zelfs tijdens warme zomernachten lekker fris en droog. Verder staat dit stevige en duurzame hoeslaken met split garant voor jarenlang slaapgenot!

Cinderella

Cinderella is al jaren een vertrouwde naam op het gebied van beddengoed. Het merk schenkt veel aandacht aan kwaliteit en innovatie, wat leidt tot modieuze overtrekken van de beste kwaliteit. Cinderella heeft voor ieder wat wils. Je hebt keuze uit diverse materialen die bovendien zeer betaalbaar zijn.

Split hoeslaken

Een split hoeslaken is bedoeld voor matrassen van normale dikte die onderling versteld kunnen worden wegens verschillende slaap- of zitvoorkeuren. In het midden van het hoeslaken zit bovenin een split waardoor de matrasdelen makkelijk kunnen wisselen van hoogte. Voor topper matrassen is er het split-topper hoeslaken.

Vergelijkbare producten

Kayori Shizu percale katoen split-topper hoeslaken
59,95
Kayori Saiko dubbel jersey split-topper hoeslaken
89,95
Snoozing katoen split-topper hoeslaken
74,95
Walra jersey stretch split-topper hoeslaken
35,95
Cinderella satijn split-topper hoeslaken
55,95
Cinderella jersey split-topper hoeslaken
29,95