loading smulders
Materiaal
100% polyester
Kleur
Paars
Maat
One size
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis retourneren binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.1/10

Hulp & contact

Heb je vragen of opmerkingen? Onze klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

085 401 3772 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantenservice@smulderstextiel.nl Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat zijn de eigenschappen van polyester?

    Polyester heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Polyester is sterk, kreukherstellend en krimpt bijna niet. De stof is slijtvast en gaat lang mee. Polyester is een snel drogend materiaal.

Trolls kinderponcho paars

Van deze kinderponcho Trolls word je zeker blij! Als je deze grappige roze cape met capuchon aantrekt, gaan je haren vanzelf overeind staan en lijk je precies op de vrolijke trol Poppy. De poncho is aan de voorkant open, zodat je hem makkelijk om je heen kunt slaan na de douche, tijdens een knus avondje op de bank of na een frisse duik in het zwembad!

Door het gebruik van 100% polyester valt de Trolls kinderponcho heerlijk zacht en soepel om je heen. De ultralichte stof blijft lang mooi van kleur en van vorm, doordat de stof kleurecht en slijtvast is. Polyester droogt snel en krimpt en kreukt nauwelijks. De schattige kinderponcho is daardoor makkelijk in onderhoud en gaat lang mee.

DreamWorks

DreamWorks is één van de grootste filmstudio's in de wereld en heeft een flink aantal films op zijn naam staan. Onder de merknaam verschijnt merchandise zoals beddengoed en strandlakens.

Kinderponcho

Een kinderponcho is een rechthoekige schoudermantel met in het midden een hoofdopening. De poncho is van zacht materiaal en bedoeld om het lichaam warm te houden na het baden of douchen. Voor een bezoekje aan het strand of het zwembad is de kinderponcho ook zeer geschikt. Kinderponcho’s zijn er in allerlei leuke prints.

Vergelijkbare producten

Unique Living Justin fleece plaid
19,95
Walra Soft Cotton Popcorn badtextiel
16,95
iSeng Pebbles dekbedovertrek
29,95
Cinderella jersey hoeslaken
19,95
Cinderella jersey topper hoeslaken
21,95
Snoozing Ronny dekbedovertrek
49,95