loading smulders
Materiaal
100% katoen velours
Kleur
Geel
Maat
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis retourneren binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.1/10

Hulp & contact

Heb je vragen of opmerkingen? Onze klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

085 401 3772 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantenservice@smulderstextiel.nl Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat zijn de eigenschappen van katoen?

    Katoen is een goed ademend, natuurlijk materiaal dat sterk vocht absorberend is. Katoen zorgt voor een fijne verkoeling in de zomer. Van nature is katoen een stevig materiaal dat lang meegaat.

SNURK Twirre kussenhoes geel

Deze gele SNURK Twirre kussenhoes is een leuke aanvulling op uw woon- of slaapkamer. De print wekt de suggestie van een breipatroon, dat daarmee huiselijkheid en warmte uitstraalt. Juist de gele kleur zorgt hierin ook voor een verfrissend en energiek effect. Gemaakt van 100% katoen velours; een heerlijk zacht kussen dus. Doordat de SNURK Twirre kussenhoes in diverse kleuren en maten verkrijgbaar is, kunt u variëren en combineren. Uiteraard staat dit gele exemplaar ook erg leuk op zichzelf!

SNURK

SNURK Beddengoed is een creatief merk met zeer realistische ontwerpen. Ontstaan vanuit een ontwerp voor Stichting Zwerfjongeren is het nu een uitgebreid beddengoedmerk dat tot in Australië verkocht wordt. Levensechte fotoprints sieren de ontwerpen, gedrukt op de beste materialen zoals flanel en percaline katoen.

Kussenhoes

Een sierkussenhoes of kussenhoes is los te bestellen. Handig als er thuis een kussen ligt waar alleen nog een hoes omheen moet. Een sierkussen brengt extra sfeer in iedere kamer. Het kan een toevoeging zijn bij bijpassend beddengoed of een leuke toevoeging in een andere kleur. Kussenhoezen zijn er in diverse afmetingen.

OEKO-TEX

OEKO-TEX®Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel dat aangeeft dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen, bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

Vergelijkbare producten

Kayori Kyoto dubbel jersey stretch topper hoeslaken
37,95
Snoozing Kiss dekbedovertrek
49,95
At Home Tender dekbedovertrek
79,95
Silvana Comfort Colortemp extra warm synthetisch dekbed
119,95
Snoozing Pink Flower flanel dekbedovertrek
39,95
Marc O'Polo Senja dekbedovertrek
99,95