loading smulders
Garantie
2 jaar garantie
Vulling
Wol
Seizoen
Winter
Maat
89,95
Vóór 23.59 uur besteld,
morgen in huis!
Of kies je bezorgmoment.
Gratis verzending in Nederland
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis retourneren binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.1/10

Hulp & contact

Heb je vragen of opmerkingen? Onze klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

085 401 3772 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantenservice@smulderstextiel.nl Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Seizoen
Winter
Eigenschappen
Warmteregulerend
Maat
1-persoons (70x200 cm)
Tijk
100% katoen
Vulling
100% wol
Voorraad
Op voorraad
Wasvoorschrift
Niet wasbaar
Garantie
2 jaar garantie
Merk
Artikelgroep
Onderdeken
Kwaliteit
500 gr / m²
Breedte
70 cm
Lengte
200 cm
Vulgewicht
700 gram
Keurmerk
Woolmark
EAN Code
8718801100868
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat zijn de eigenschappen van wol?

    Wol is een natuurproduct en kan wel 80 jaar meegaan. Wol neemt vocht op en ‘ademt’ het zo gezegd ook weer uit. Wol is zacht en volumineus. Door de stof lanoline is wol zelfreinigend, bacterie werend en vuilafstotend. Wol reguleert de temperatuur en vochthoeveelheid goed. Het is geen aantrekkelijke omgeving voor huismijt.

  • Wat zijn de wasvoorschriften voor wollen producten?

    We raden aan om beddengoed en woontextiel van wol chemisch te laten reinigen. Dat zal echter niet vaak nodig zijn. Doordat wol lanoline bevat, is het materiaal vuilafstotend en volstaat het om het product regelmatig te luchten. Dat houdt het textiel fris. Wol staat erom bekend snel te krimpen. Het is niet aan te raden om wollen producten thuis in de wasdroger te drogen.

  • Waarom is een onderdeken een goed idee?

    Een onderdeken zorgt voor een extra zachte ondergrond en verhoogt jouw slaapcomfort. Daarnaast zorgt het voor extra warmte. Een onderdeken is geschikt voor mensen die het ’s nachts snel koud hebben. Maar ook voor mensen die veel transpireren is een onderdeken ideaal. Een onderdeken van wol is extra ventilerend, waardoor luchtig en fris zal slapen.

  • Welke kant leg je dan op je matras en welke boven?

    Heb je een wollen onderdeken, dan leg je de deken met de wollige zijde bovenop. Bij een katoenen, donzen of synthetische onderdeken maakt het niet echt uit welke zijde je bovenop legt.

  • Kun je een onderdeken wassen?

    Hoe je het beste een onderdeken onderhoudt of wast, ligt natuurlijk volledig aan het soort materiaal. Een katoenen of synthetische onderdeken kan je hoogstwaarschijnlijk wassen in de wasmachine. Kijk hiervoor altijd eerst even op het waslabel voor de juiste wasvoorschriften. Heb je een wollen onderdeken? Dan is het wassen niet mogelijk, maar ook niet nodig. 

Snoozing Texel wollen onderdeken

Wie 's nachts graag extra zachtheid en warmte in bed ervaart, doet er goed aan een onderdeken te gebruiken. Deze Snoozing Texel wollen onderdeken is dan ook een goede aanvulling op het beddengoed, aangezien het materiaal van deze onderdeken voor extra slaapcomfort zorgt. De onderdeken wordt op het matras gelegd, waar je vervolgens een molton hoeslaken op plaatst. Maak het af door het bed met je favoriete hoeslaken aan te kleden.

De onderdeken zorgt dankzij de samenstelling van 100% zuivere scheerwol voor optimale warmte. Tegelijkertijd is de wol vochtregulerend en ventilerend, zodat het bed een aangename temperatuur heeft. Deze onderdeken is tevens heel geschikt voor mensen met reuma en spier- en gewrichtsklachten. De stof verzacht en biedt ondersteuning bij rugklachten.

Snoozing

De collectie van Snoozing bevat dekbedovertrekken, dekbedden en hoofdkussens van hoogwaardige kwaliteit. De dekbedden hebben verschillende warmteklassen, voor elk seizoen een geschikt dekbed. Ook biedt Snoozing een diversiteit aan hoofdkussens. De overtrekken zijn verkrijgbaar in diverse dessins, en maken elke slaapkamer compleet.

Onderdeken

Een onderdeken zorgt voor extra zachtheid en warmte. Je legt de onderdeken op je matras, waar je een matrasbeschermer en gewoon hoeslaken overheen plaatst. Zo slaap je extra comfortabel.

anderen bekeken ook
Cinderella jersey hoeslaken
19,95
Snoozing jersey hoeslaken
21,95
Snoozing katoen topper hoeslaken
24,95
Snoozing flanel hoeslaken
27,95
Snoozing flanel hoeslaken extra hoog
34,95
Cinderella percaline katoen hoeslaken
23,95
Snoozing Texel wollen onderdeken
Snoozing Texel wollen onderdeken
Snoozing Texel wollen onderdeken
89,95
Vóór 23.59 uur besteld,
morgen in huis!
Of kies je bezorgmoment.
Gratis verzending in Nederland