loading smulders
Vulling
Synthetisch
Seizoen
4-seizoenen
Warmteklasse
Warmteklasse 3 en 4, samen warmteklasse 1
Maat
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis retourneren binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.1/10

Hulp & contact

Heb je vragen of opmerkingen? Onze klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

085 401 3772 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantenservice@smulderstextiel.nl Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Seizoen
4-seizoenen
Eigenschappen
  • Anti-allergie
  • Anti-huisstofmijt
Maat
Lits-jumeaux (240x200 cm)
Tijk
50% katoen - 50% polyester
Vulling
100% holle polyester vezel
Warmteklasse
Warmteklasse 3 en 4, samen warmteklasse 1
Voorraad
Uitverkocht
Wasvoorschrift
Wassen tot 60°C
Merk
Artikelgroep
Partnerdekbed
Breedte
240 cm
Lengte
200 cm
Vulgewicht
1440 + 960 gram
Model
Banen, gestikt
EAN Code
8718801105863
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat is een lits-jumeaux?

    Een lits-jumeaux bestaat uit twee gelijke eenpersoonsbedden die tegen elkaar aan worden geschoven en samen een 2-persoons bed vormen. De term lits-jumeaux bij dekbedden, dekbedovertrekken en hoeslakens wordt gebruikt om de afmeting te omschrijven. Een lits-jumeaux dekbedovertrek is minimaal 240x200/220 cm en de maten lopen steeds verder op.

  • Wat is een partnerdekbed?

    Een partnerdekbed is dé ideale oplossing voor stellen, waarbij de één het altijd warmer of juist kouder heeft dan de ander, maar toch het liefste slapen onder één dekbed. Met een partnerdekbed kun je de eigen helft van het dekbed naar eigen warmtebehoefte samenstellen. Vervolgens knoop of rits je de delen aan elkaar; een soort mix-and-match. Handig en innovatief!

Snoozing Salzburg synthetisch 4-seizoenen partnerdekbed

Omdat de warmtebehoefte per persoon sterk kan verschillen, is het soms lastig om samen met je partner onder één dekbed te slapen. Een partnerdekbed is dan de ideale oplossing. Dit Snoozing Salzburg 4-seizoenen partner dekbed bestaat uit twee losse dekbedden die aan elkaar geritst kunnen worden. Zo kunnen jullie je dekbed naar eigen wens samenstellen. Of je nu kiest voor het zomerdeel (met warmteklasse 4), het herfstdeel (met warmteklasse 3) of de combinatie van de elkaar vastgeknoopte delen (met warmteklasse 1), onder dit fijne partnerdekbed kunnen jullie allebei genieten van een fijne nachtrust!

De vulling van het partnerdekbed bestaat uit 100% holle polyester vezel en de tijk is gemaakt van 50% katoen en 50% polyester. De vulling is licht, goed warmte-isolerend en heerlijk comfortabel om onder te slapen. Dit dekbed is geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie en kan in de machine worden gewassen, volgens de instructies op het waslabel.

Snoozing

De collectie van Snoozing bevat dekbedovertrekken, dekbedden en hoofdkussens van hoogwaardige kwaliteit. De dekbedden hebben verschillende warmteklassen, voor elk seizoen een geschikt dekbed. Ook biedt Snoozing een diversiteit aan hoofdkussens. De overtrekken zijn verkrijgbaar in diverse dessins, en maken elke slaapkamer compleet.

Partnerdekbed

Een partnerdekbed bestaat uit twee afzonderlijke delen, die door middel van een rits en/of knopen aan elkaar bevestigd kunnen worden. Zo kun je mixen en matchen, waardoor jij en je partner altijd een dekbed hebben naar eigen warmtebehoefte.

Vergelijkbare producten

Snoozing Diamond wollen 4-seizoenen partnerdekbed
219,95
Snoozing Swiss Dreams synthetisch 4-seizoenen partnerdekbed
99,95
Snoozing Rhodos katoenen 4-seizoenen partnerdekbed
169,95