loading smulders
Materiaal
100% katoen
Kleur
Maat
Prijs
34,95
Levertijd
Vóór 13.00 uur besteld,
vanavond in huis!
Of kies je bezorgmoment.
Gratis verzending in Nederland
Vóór 13.00 uur besteld,
vanavond in huis!
Of kies je bezorgmoment.
Gratis verzending in Nederland
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis retourneren binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.1/10

Hulp & contact

Heb je vragen of opmerkingen? Onze klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

085 401 3772 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantenservice@smulderstextiel.nl Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Maat
Handdoek (60x110 cm) - Set van 3
Materiaal
100% katoen
Voorraad
Op voorraad
Wasvoorschrift
Wassen tot 60°C, geschikt voor de droger
Merk
Artikelgroep
Handdoek
Kleur
Black
Kwaliteit
550 gr / m²
Breedte
60 cm
Lengte
110 cm
EAN Code
8719002013858
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat zijn de eigenschappen van badstof?

    Badstof is een materiaal met ingeweven lussen. De lussen vergroten het oppervlak. Hoe groter het oppervlak, hoe meer vocht er opgenomen kan worden. Het materiaal voelt lekker zacht aan. Badstof ademt goed en wordt als zeer huidsvriendelijk beschouwd.

  • Wat heeft het gewicht met de kwaliteit te maken?

    Gewicht is een fijne graadmeter voor de kwaliteit. Een zwaardere kwaliteit betekent een betere vochtopname en het voelt zacht aan. Vergeet daarbij niet dat zwaardere kwaliteit ook dikker aanvoelt. Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur kan je kiezen voor de standaard kwaliteit van ongeveer 350 gram/ m2 of gaan voor echte hotelkwaliteit vanaf 600 gram/ m2.

  • Is het badtextiel in diverse maten te bestellen?

    Ja, er is badtextiel in diverse afmetingen. Iedere maat heeft een andere benaming en hebben gemiddeld de hierna volgende afmetingen: washandjes 16x21 cm, gastendoekjes 30x50 cm, handdoek 50x100 cm, douchelaken 70x140 cm en badlaken 90x170 cm.

  • Wat zijn de wasvoorschriften voor badtextiel?

    Voor het beste resultaat is het aangeraden nieuwe handdoeken en overig badtextiel de eerste keer op 30 graden te wassen, voeg hier een scheut azijn aan toe. Azijn verwijdert overtollige verfresten, neemt kalk op en zorgt ervoor dat de handdoek na de wasbeurt goed vochtabsorberend is. De volgende wasbeurten kun je de temperaturen aanhouden zoals die op het waslabel staan aangegeven.

  • Wat is de kwaliteit van deze handdoek?

    Bij de specificaties vind je de kwaliteit van deze handdoek in gram per vierkante meter. Ter vergelijking weegt een standaard handdoek ongeveer 350 gram/ m2 en spreekt men vanaf 600 gram/m2 over topkwaliteit.

  • Hoe kan ik mijn handdoeken het beste wassen?

    Was de handdoeken vóór het eerste gebruik op 30 graden Celsius. Na de eerste wasbeurt krijgen de handdoeken namelijk pas hun absorptievermogen. Door een scheutje azijn toe te voegen blijven de kleuren mooi en de stof heerlijk zacht. Je kan de keren daarna de handdoeken wassen volgens het waslabel.

  • Hoe blijven mijn handdoeken heerlijk zacht?

    Handdoeken blijven heerlijk zacht door een scheutje azijn aan de was toe te voegen. Wees ook zuinig met het gebruik van wasmiddel en wasverzachter.

  • Hebben jullie ook handdoeken in andere maten?

    Ja, natuurlijk! Ons aanbod is erg breed en divers. Je vindt hier gastendoekjes, handdoeken, douchelakens en extra grote badlakens. Of misschien ben je wel op zoek naar een hamamdoek of strandlaken? Bij de maat staat verder precies welke afmeting het badtextiel heeft.

  • Worden er washandjes met de handdoeken mee geleverd?

    Nee, handdoeken worden zonder bijpassende washandjes geleverd. Er bestaat een uitgebreid assortiment aan washandjes, deze zijn los te bestellen.

  • Hoe voorkom ik kreuken bij het wassen en/of drogen?

    Je voorkomt kreuken door de was- en droogtrommel niet te vol te stoppen. Als je in de trommel bovenop de was nog een hand kunt leggen en deze vrij kunt draaien tussen het wasgoed en de trommel, is het goed. Laat de schone natte was verder niet te lang in de trommel zitten. Daarmee voorkom je direct kreuken.

  • Wat zijn de eigenschappen van katoen?

    Katoen is een goed ademend, natuurlijk materiaal dat sterk vocht absorberend is. Katoen zorgt voor een fijne verkoeling in de zomer. Van nature is katoen een stevig materiaal dat lang meegaat.

  • Wat kan ik doen tegen het pluizen van de stof?

    Het pluizen van badtextiel is slecht tegen te gaan. Je kunt het voorkomen door het niet te wassen in combinatie met kleding met onderdelen als knopen of ritssluitingen. Daar kan de stof achter blijven haken. Wij raden aan om badtextiel alleen te wassen in combinatie met ander badtextiel.

  • Kan ik badtextiel al direct in de droger drogen?

    Badtextiel is in het begin zeer krimpgevoelig. Laat badtextiel na de eerste keer wassen drogen aan de lucht. Dit kan zowel binnen als buiten. Na de eerste keer wassen en drogen is de kans op krimpen afgenomen en kan het voortaan wel in de droger.

  • Hoe houd ik de kleuren van het badtextiel mooi?

    Het is belangrijk dat je gekleurd en wit wasgoed gescheiden van elkaar wast. Daardoor blijft wit ook daadwerkelijk wit. Gebruik verder het juiste wasmiddel voor de gekleurde wasgoed en voeg bij de eerste keer wassen een scheut huishoudazijn toe. Daardoor verdwijnen overtollige verfresten kleuren trekken dieper in de vezels.

Seahorse Pure badtextiel black

Het diepzwarte badtextiel van de Pure collectie van Seahorse geeft je badkamer een stijlvolle en luxe welness uitstraling! De verschillende producten van deze mooie badlijn zijn voorzien van een effen dessin met fraaie ingeweven boorden. De collectie bestaat uit fijne washandjes, gastendoekjes, handdoeken, badmatten en douchelakens.

Het badtextiel is gemaakt van heerlijk zachte 100% katoenen badstof van luxe kwaliteit (550 gr/m²). Doordat dit materiaal sterk vochtabsorberend is en ook weer snel droogt, kun je je fijn afdrogen met de handdoeken uit deze collectie. De washandjes, gastendoekjes en handdoeken worden per set van drie stuks verkocht. Het douchelaken en de badmatten worden per stuk verkocht.

Seahorse

Het merk Seahorse heeft een uitgebreide collectie textiel voor zowel de badkamer als het strand. Seahorse kenmerkt zich door zowel vrolijk gekleurde als rustige en sfeervolle dessins. Van strandlakens en hammamdoeken tot douchelakens en baddoeken!

Handdoek

De meest gebruikte term voor badtextiel is handdoek. Onze handdoeken zijn er in de afmetingen 50x100 en 60x110 cm. Iets kleiner dan een handdoek is de gastendoek. Een slag groter is een douchelaken en de grootste heet een badlaken.

anderen bekeken ook
Beddinghouse Sheer badtextiel
41,95
Kayori Yu badtextiel
65,95
Beddinghouse Sheer badtextiel
41,95
Beddinghouse Sheer badtextiel
41,95
Kayori Sento badtextiel
69,95
Beddinghouse Sheer badtextiel
41,95
Seahorse Pure badtextiel
Seahorse Pure badtextiel black
Seahorse Pure badtextiel
34,95
Vóór 13.00 uur besteld,
vanavond in huis!
Of kies je bezorgmoment.
Gratis verzending in Nederland