loading smulders
Materiaal
Katoen
Kleur
Multi
Maat
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis retourneren binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.1/10

Hulp & contact

Heb je vragen of opmerkingen? Onze klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

085 401 3772 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantenservice@smulderstextiel.nl Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Kussensloop
1 stuk (60x70 cm)
Maat
Peuter (120x150 cm + 1 sloop)
Instopstrook
Knoopsluiting
Voorraad
Uitverkocht
Materiaal
100% katoen
Wasvoorschrift
Wassen tot 40°C, geschikt voor de droger
Artikelgroep
Dekbedovertrek
Kleur
Multi
Dessin
Draaddichtheid
144 / inch²
Keurmerk
OEKO-TEX
EAN Code
8719151098348
Meer tonen
veelgestelde vragen

Paw Patrol dekbedovertrek multi

Ben jij ook zo gek op Paw Patrol? Dan zul je heerlijk slapen onder dit Paw Patrol dekbedovertrek. De voorzijde heeft een vrolijke print van Skye, Everest, Marshall, Chase en Rubble met de tekst Paw Patrol. Chase, Rubble en Marshall staan ook nog een keer op het bijpassende kussensloop. De achterzijde van het dekbedovertrek bevat een patroon van sterren en hondenpootjes in de kenmerkende kleuren blauw, rood en groen. Superleuk om af te wisselen!

Dit Paw Patrol dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen. Dit natuurlijke materiaal is heerlijk zacht, ademend en vochtregulerend. Hierdoor is het ideaal als bedtextiel en zeker voor kinderen bevorderen deze eigenschappen het slaapcomfort. Daarnaast is het materiaal enorm sterk en slijtvast zodat je nog lange tijd van dit prachtige overtrek kunt genieten. Met de drukknopen aan de onderzijde voorkom je dat het dekbed eruit glijdt.

Paw Patrol

De zeven stoere Paw Patrol pups, genaamd Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, Skye en Everest, trekken er keer op keer op uit om de inwoners van Adventure Bay te beschermen. 'Geen klus is te groot en geen pup is te klein' dit is het leidende motto van Paw Patrol!

Dekbedovertrek

Een dekbedovertrek houdt je dekbed langer fris. Het verfraait tegelijkertijd je bed en de slaapkamer. Dekbedovertrekken zijn in veel verschillende ontwerpen beschikbaar en onderling verschillen ze ook in materiaal. De ene stof biedt een warme nachtrust waar de ander voor verkoeling zorgt tijdens het slapen.

OEKO-TEX

OEKO-TEX®Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel dat aangeeft dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen, bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

Vergelijkbare producten

Good Morning Traffic dekbedovertrek
39,95
Snoozing Wolf flanel dekbedovertrek
29,95
De Witte Lietaer Rex dekbedovertrek
99,95
Heckettlane Diamante dekbedovertrek
69,95
Yellow Percale dekbedovertrek
69,95
Ambiante Faas dekbedovertrek
59,95