loading smulders

Looney Tunes strandlaken multi

SMUL100155286 |Looney Tunes |
Materiaal
100% katoen
Kleur
Multi
Maat
70x140 cm
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis retourneren binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.1/10

Hulp & contact

Heb je vragen of opmerkingen? Onze klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

085 401 3772 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantenservice@smulderstextiel.nl Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Maat
70x140 cm
Materiaal
100% katoen
Voorraad
Uitverkocht
Wasvoorschrift
Wassen tot 40°C, geschikt voor de droger
Artikelgroep
Strandlaken
Kleur
Multi
Kwaliteit
300 gr / m²
Breedte
70 cm
Lengte
140 cm
Model
Rechthoekig
EAN Code
5902689430503
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Hoe houd ik de kleuren van een strandlaken mooi?

    Nieuwe strandlakens kun je het beste eerst wassen in de wasmachine met een scheut azijn erbij. Daardoor wordt een strandlaken goed vochtabsorberend. De keren daarna kan het strandlaken gewoon gewassen worden volgens het waslabel. Was een strandlaken met andere strandlakens of badtextiel om haken en pillen te voorkomen.

  • Wat zijn de wasvoorschriften voor badtextiel?

    Voor het beste resultaat is het aangeraden nieuwe handdoeken en overig badtextiel de eerste keer op 30 graden te wassen, voeg hier een scheut azijn aan toe. Azijn verwijdert overtollige verfresten, neemt kalk op en zorgt ervoor dat de handdoek na de wasbeurt goed vochtabsorberend is. De volgende wasbeurten kun je de temperaturen aanhouden zoals die op het waslabel staan aangegeven.

  • Hoe vaak reinig ik een katoenen strandlaken?

    Zout, chloor en transpiratie zijn niet bevorderlijk voor de kwaliteit van strandlakens. De stof wordt hard en aangetast. Spoel op zijn minst het strandlaken uit na ieder bezoek aan het strand of zwembad. Wassen is beter, maar dit is niet altijd mogelijk als je bijvoorbeeld op vakantie bent.

  • Hoe voorkom ik kreuken bij het wassen en/of drogen?

    Je voorkomt kreuken door de was- en droogtrommel niet te vol te stoppen. Als je in de trommel bovenop de was nog een hand kunt leggen en deze vrij kunt draaien tussen het wasgoed en de trommel, is het goed. Laat de schone natte was verder niet te lang in de trommel zitten. Daarmee voorkom je direct kreuken.

  • Wat zijn de eigenschappen van katoen?

    Katoen is een goed ademend, natuurlijk materiaal dat sterk vocht absorberend is. Katoen zorgt voor een fijne verkoeling in de zomer. Van nature is katoen een stevig materiaal dat lang meegaat.

  • Wat kan ik doen tegen het pluizen van de stof?

    Het pluizen van badtextiel is slecht tegen te gaan. Je kunt het voorkomen door het niet te wassen in combinatie met kleding met onderdelen als knopen of ritssluitingen. Daar kan de stof achter blijven haken. Wij raden aan om badtextiel alleen te wassen in combinatie met ander badtextiel.

  • Kan ik badtextiel al direct in de droger drogen?

    Badtextiel is in het begin zeer krimpgevoelig. Laat badtextiel na de eerste keer wassen drogen aan de lucht. Dit kan zowel binnen als buiten. Na de eerste keer wassen en drogen is de kans op krimpen afgenomen en kan het voortaan wel in de droger.

  • Hoe kan ik de levensduur van een strandlaken verlengen?

    Chloor, zout en transpiratie zijn niet bevorderlijk voor de levensduur van je strandlaken. We raden aan om na ieder bezoek aan het strand of het zwembad het strandlaken te wassen of uit te spoelen. Het materiaal slijt daardoor minder snel en voelt bovendien langer zacht aan.

  • Hoe houd ik de kleuren van het badtextiel mooi?

    Het is belangrijk dat je gekleurd en wit wasgoed gescheiden van elkaar wast. Daardoor blijft wit ook daadwerkelijk wit. Gebruik verder het juiste wasmiddel voor de gekleurde wasgoed en voeg bij de eerste keer wassen een scheut huishoudazijn toe. Daardoor verdwijnen overtollige verfresten kleuren trekken dieper in de vezels.

Looney Tunes strandlaken multi

De Looney Tunes, wie is er niet oud mee geworden? De leuke karakters staan nu op het Looney Tunes strandlaken. Een kleurrijk dessin met de bekende personages Sylvester, Tweety, Bugs Bunny en Taz the Tazmanian Devil. Neem jij het mooie badlaken mee op vakantie?

Het strandlaken van de Looney Tunes is niet alleen kleurrijk, maar ook heerlijk zacht en soepel. Het is gemaakt van 100% katoen en bestaat uit verschillende weeftechnieken. De voorzijde van velours katoen voelt comfortabel aan, terwijl de achterkant van badstof katoen het vocht uitstekend opneemt. De afmeting van het strandlaken betreft 70x140 cm.

Looney Tunes

De Looney Tunes; wie kent ze niet? Haal de bekende personages zoals Bugs Bunny en Daffy Duck naar de slaapkamer met dit leuke beddengoed.

Strandlaken

Een strandlaken is de grootste maat handdoek. Strandlakens hebben leuke ontwerpen. Maak een statement of paradeer met een gave kleur strandlaken om het lijf gewikkeld over strand of langs het zwembad. De stof waarvan strandlakens zijn gemaakt, is heerlijk om op te liggen. Het materiaal is ook zeer vocht absorberend. 

Vergelijkbare producten

Good Morning Free strandlaken
19,95
Race strandlaken
19,95
Spongebob strandlaken
19,95
Good Morning Jimmy strandlaken
25,95
Seahorse Santorini strandlaken
29,95
Pip Studio Sunny Side Up strandlaken
49,95