loading smulders
Materiaal
100% katoen
Kleur
Roze
Maat
30x190 cm
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis retourneren binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.1/10

Hulp & contact

Heb je vragen of opmerkingen? Onze klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

085 401 3772 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantenservice@smulderstextiel.nl Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat zijn de eigenschappen van katoen?

    Katoen is een goed ademend, natuurlijk materiaal dat sterk vocht absorberend is. Katoen zorgt voor een fijne verkoeling in de zomer. Van nature is katoen een stevig materiaal dat lang meegaat.

Lief! Uni voedingskussenhoes

Een voedingskussen geeft niet alleen ondersteuning tijdens het voeden, maar helpt ook tijdens de zwangerschap om een natuurlijke houding aan te nemen tijdens het slapen. De roze voedingskussenhoes Uni van Lief! is uitgevoerd in verschillende roze tinten en afgewerkt met een schattig hartvormig bloemetje en een wit-roze geblokt biesje. De afmeting van de hoes is 30x190 cm. Mooi én praktisch!

De Uni voedingskussenhoes heeft een lichtroze kant van katoen en een donkerroze kant van zacht badstof. Hierdoor voelt je voedingskussen niet alleen heerlijk zacht en comfortabel aan, maar blijft het ook extra lang schoon en fris. Beide stoffen kunnen in de machine worden gewassen en zijn daardoor makkelijk in onderhoud. De stevige materialen blijven bovendien lang mooi van kleur.

Lief!

Lief! beddengoed en badtextiel is versierd met bonte designs zoals stippenpatronen, strepen en gave afwerkingen. De overtrekken zijn goed te combineren met de Lief! hoeslakens, kussens en sierkussens. Voeg dit opvallende merk toe aan de slaap- of badkamer voor een extra vrolijke sfeer. 

Voedingskussenhoes

Een voedingskussen is handig ter ondersteuning van je buik of rug tijdens de zwangerschap of tijdens het voeden van je kindje.

Vergelijkbare producten

Satin d'Or Faubourg dekbedovertrek
59,95
Damai Flöde dekbedovertrek
69,95
Schlafgut Jersey Pure hoeslaken
39,95
iSeng Ponyta dekbedovertrek
29,95
Heckettlane Vafala dekbedovertrek
69,95
Snoozing Cardiff flanel dekbedovertrek
34,95