loading smulders
Materiaal
100% katoen
Kleur
Wit
Maat
12-18 maanden / 110 cm
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis retourneren binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.1/10

Hulp & contact

Heb je vragen of opmerkingen? Onze klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

085 401 3772 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantenservice@smulderstextiel.nl Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat zijn de eigenschappen van katoen?

    Katoen is een goed ademend, natuurlijk materiaal dat sterk vocht absorberend is. Katoen zorgt voor een fijne verkoeling in de zomer. Van nature is katoen een stevig materiaal dat lang meegaat.

Lief! Girl Uni slaapzak wit

In het witte slaapzakje Girl Uni van Lief! kan je kleintje genieten van een comfortabele en veilige slaapomgeving. Een slaapzak voorkomt dat de baby ’s nachts onder de dekens terechtkomt of zich bloot woelt. Het slaapzakje is afgewerkt met schattige wit-roze sierbiesjes en een bloemetje in de vorm van een hartje. Voorzien van handige drukknopen om de lengte van de slaapzak aan te passen (70 – 90 – 110 cm).

Het Girl Uni slaapzakje is gemaakt van soepele microvezel en comfortabele katoen. De vochtabsorberende en luchtdoorlatende katoen zorgt voor fijne verkoeling in de zomer. De microvezel krimpt en kreukt nauwelijks en blijft extra lang mooi. De slaapzak is slijtvast en duurzaam.

Lief!

Lief! beddengoed en badtextiel is versierd met bonte designs zoals stippenpatronen, strepen en gave afwerkingen. De overtrekken zijn goed te combineren met de Lief! hoeslakens, kussens en sierkussens. Voeg dit opvallende merk toe aan de slaap- of badkamer voor een extra vrolijke sfeer. 

Slaapzak

Een slaapzak gaat om de romp en benen van kindjes. Zo’n slaapzak heeft allerlei voordelen. Het zorgt ervoor dat de kans op adembelemmering wordt beperkt en het omdraaien bemoeilijkt. Het kindje kan niet uit bed klimmen en kan zich ook niet makkelijk blootwoelen. Onze slaapzakken zijn zacht, comfortabel en leuk qua design.

Vergelijkbare producten

iSeng Two Tone Flowers dekbedovertrek
49,95
Snoozing percale katoen kussenslopen (set van 2)
24,95
Heckettlane Rifha flanel dekbedovertrek
69,95
Good Morning Roma dekbedovertrek
39,95
Kayori Sakae dekbedovertrek
109,95
Beddinghouse jersey hoeslaken
19,95