loading smulders
Materiaal
100% katoen
Kleur
Blauw
Maat
One size
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis retourneren binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.1/10

Hulp & contact

Heb je vragen of opmerkingen? Onze klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

085 401 3772 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantenservice@smulderstextiel.nl Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat zijn de eigenschappen van katoen?

    Katoen is een goed ademend, natuurlijk materiaal dat sterk vocht absorberend is. Katoen zorgt voor een fijne verkoeling in de zomer. Van nature is katoen een stevig materiaal dat lang meegaat.

Lief! Boy kinderponcho blauw

Deze kinderponcho van het merk Lief! is super leuk voor stoere jongens. De poncho is blauw van kleur en is verfraaid met sterren. In het midden staat een rode ster met het woord 'Stoer!'. Een kinderponcho is ideaal om mee te nemen naar het strand of zwembad. Maar ook na het douchen komt het goed van pas.

De kinderponcho is gemaakt van 100% katoen. De blauwe buitenkant is van katoen-velours: heerlijk zacht! De witte binnenkant is van absorberende katoen-badstof. Katoen is een natuurlijk materiaal dat sterk vochtabsorberend en goed ademend is. Hierdoor is het uitermate geschikt om aan te doen na het zwemmen of douchen. De kinderponcho is voorzien van een capuchon en heeft een lengte van 60 centimeter.

Lief!

Lief! beddengoed en badtextiel is versierd met bonte designs zoals stippenpatronen, strepen en gave afwerkingen. De overtrekken zijn goed te combineren met de Lief! hoeslakens, kussens en sierkussens. Voeg dit opvallende merk toe aan de slaap- of badkamer voor een extra vrolijke sfeer. 

Kinderponcho

Een kinderponcho is een rechthoekige schoudermantel met in het midden een hoofdopening. De poncho is van zacht materiaal en bedoeld om het lichaam warm te houden na het baden of douchen. Voor een bezoekje aan het strand of het zwembad is de kinderponcho ook zeer geschikt. Kinderponcho’s zijn er in allerlei leuke prints.

Vergelijkbare producten

Good Morning Lesli dekbedovertrek
39,95
Unique Living Teddy fleece plaid
29,95
Kayori Yu badtextiel
29,95
Snoozing Caspia flanel dekbedovertrek
29,95
Marjolein Bastin Thrush dekbedovertrek
44,95
Satin d'Or Bellini dekbedovertrek
69,95