loading smulders
Materiaal
100% katoen
Kleur
Wit
Maat
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis retourneren binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.1/10

Hulp & contact

Heb je vragen of opmerkingen? Onze klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

085 401 3772 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantenservice@smulderstextiel.nl Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat zijn de eigenschappen van katoen?

    Katoen is een goed ademend, natuurlijk materiaal dat sterk vocht absorberend is. Katoen zorgt voor een fijne verkoeling in de zomer. Van nature is katoen een stevig materiaal dat lang meegaat.

Leuk Zeeuws Knoop kussenhoes wit

Geef uw interieur in een handomdraai een uniek Zeeuws tintje met deze Leuk Zeeuws Knoop kussenhoes! Een bijzonder design dat u een klein inkijkje geeft in de Zeeuwse cultuur en traditie. De Zeeuwse knoop werd in vroegere tijden gedragen als versiering op kleding. Hoe groter de knoop die je droeg, hoe welgestelder je was. Ook vandaag de dag is de Zeeuwse knoop nog populair: in de serie Leuk Zeeuws wordt Zeeland dan ook in de schijnwerpers gezet. Deze sfeervolle kussenhoes met de Zeeuwse knop in wit en grijs is daar een resultaat van!

De hoes is heerlijk zacht en soepel dankzij de 100% fijngeweven katoen. Bovendien is de kussenhoes verkrijgbaar in diverse maten en kleuren.

Leuk Zeeuws

Voor liefhebbers van Zeeland heeft Leuk Zeeuws mooi beddengoed uitgebracht. De typische Zeeuwse knoop siert in meerdere dessins in diverse kleuren. Sommige dessins bevatten daarnaast een moderne versie van een Zeeuwse boer en/of boerin. Leuk voor de landelijke én moderne slaapkamer!

Kussenhoes

Een sierkussenhoes of kussenhoes is los te bestellen. Handig als er thuis een kussen ligt waar alleen nog een hoes omheen moet. Een sierkussen brengt extra sfeer in iedere kamer. Het kan een toevoeging zijn bij bijpassend beddengoed of een leuke toevoeging in een andere kleur. Kussenhoezen zijn er in diverse afmetingen.

Vergelijkbare producten

Snoozing Sade dekbedovertrek
69,95
Pip Studio Sunny Side Up strandlaken
49,95
Snoozing Lupard flanel dekbedovertrek
39,95
Zohome Margherita dekbedovertrek
39,95
Good Morning Giraffe dekbedovertrek
39,95
Silvana Support Satin kussensloop voor medium-stevig kussen (#4)
24,95