loading smulders
Materiaal
100% katoen
Kleur
Petrol
Maat
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis retourneren binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.1/10

Hulp & contact

Heb je vragen of opmerkingen? Onze klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

085 401 3772 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantenservice@smulderstextiel.nl Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Maat
1-persoons (180x260 cm)
Materiaal
100% katoen
Voorraad
Uitverkocht
Wasvoorschrift
Wassen tot 30°C, geschikt voor de droger
Artikelgroep
Bedsprei
Kleur
Petrol
Breedte
180 cm
Lengte
260 cm
EAN Code
8715769655126
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Hoe groot moet de bedsprei zijn?

    Dat hangt af van de afmetingen van het bed en de hoogte van het matras tot de vloer. Meet hoeveel centimeter het is van de bovenkant van je matras tot aan de vloer. Dat tel je twee keer op bij de breedte van het bed. Bij de lengte kan dit ook opgeteld worden. Bedspreien worden vaak bij het hoofdkussen dubbelgeslagen. 

  • Ik heb een extra lang dekbed, zijn hier ook spreien voor?

    Ja, we verkopen spreien voor bedden in diverse afmetingen. De maten variëren van één-persoons of twee-persoons tot de ruime lits-jumeaux maat. 

  • Zit er een instopstrook aan de bedsprei?

    Bedspreien hebben geen instopstrook. Ze hebben een dergelijke afmeting dat ze over het hele bed gedrapeerd kunnen worden en vaak zelfs de grond raken. Een bedsprei geeft een verzorgde oogopslag in de slaapkamer.

  • Zijn er bedspreien voor kinderbedden?

    De kleinste bedspreien in ons assortiment passen over één-persoonsbedden heen en zijn daardoor ook geschikt voor een kinderbed 140x200 cm. 

  • Wat zijn de eigenschappen van katoen?

    Katoen is een goed ademend, natuurlijk materiaal dat sterk vocht absorberend is. Katoen zorgt voor een fijne verkoeling in de zomer. Van nature is katoen een stevig materiaal dat lang meegaat.

  • Als een bedsprei is gereinigd, is de huisstofmijt dan dood?

    Vanaf 60 graden Celsius overleeft huisstofmijt de wasbeurt niet. Laat je jouw bedsprei chemisch reinigen of stomen, dan loopt de temperatuur nog verder op en maakt huisstofmijt sowieso geen kans. 

  • Hoe voorkom ik dat de bedsprei kreukt tijdens het wassen?

    Vul je wastrommel altijd maar voor de helft. Het wasgoed heeft hierdoor voldoende ruimte, wat zich vertaalt in minder kreuken. Ook het drogen in de openlucht helpt het kreuken tegen te gaan/verminderen. Wanneer je de optie 'kreukherstellend' op de wasdroger hebt staan kan je ook hier gebruik van maken, mits de bedsprei voor de droger geschikt is.

  • Hoe houd ik de donkere kleuren van de sprei mooi?

    Voeg aan de eerste twee wasbeurten een scheut azijn toe. Daardoor trekt de kleur dieper in de vezels en overtollige verfresten worden weggespoeld door het water. Een sprei kan verkleuren als je deze langdurig blootstelt aan zonlicht. Polyester bedspreien hebben het minst last van verkleuringen, dankzij de kleurvaste eigenschap.

KAAT Amsterdam Stairway bedsprei petrol

Een bedsprei geeft een fijne sfeer aan je slaapkamer, en beschermt tegelijkertijd ook je andere beddengoed tegen vuil en stof. Deze Stairway bedsprei is van het merk KAAT Amsterdam en heeft aan beide kanten een andere kleur. De voorzijde heeft een petrol-blauwe kleur, terwijl de achterkant lichtroze is.

De sprei is gemaakt van 100% katoen. Dit materiaal is stevig en voelt ook nog eens comfortabel aan. Daarnaast is katoen ademend, waardoor je geen klam gevoel hebt wanneer je de bedsprei als extra deken zou gebruiken in de winter. De bedsprei is verkrijgbaar in diverse maten en valt mooi over het bed heen.

KAAT Amsterdam

Met KAAT Amsterdam leeft elk interieur op. Dit inspirerende merk legt zich vooral toe op woonaccessoires zoals sierkussens, plaids en bedspreien. De dessins weten steeds weer te verrassen en nemen je mee naar verre oorden en grote steden. Een stijlvol merk!

Bedsprei

Een bedsprei is een sierlijk, mooi ontworpen kleed waarbij in het design veel aandacht is besteed aan details. Een bedsprei leg je over een opgemaakt bed om het geheel een chique uitstraling mee te geven. Een bedsprei valt vaak een groot stuk over het matras heen, soms wel tot de grond. 

Vergelijkbare producten

Kayori Nikko bedsprei
99,95
Pip Studio Alba bedsprei
179,95
Rivièra Maison Grandezza bedsprei
219,95
Marc O'Polo Norell bedsprei
119,95
Essenza Ophelia bedsprei
209,95
Essenza Aurelie bedsprei
179,95