loading smulders
Materiaal
100% katoen
Kleur
Cuban Sand
Maat
80x135 cm
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis retourneren binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.1/10

Hulp & contact

Heb je vragen of opmerkingen? Onze klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

085 401 3772 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantenservice@smulderstextiel.nl Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Hoe blijven mijn handdoeken heerlijk zacht?

    Handdoeken blijven heerlijk zacht door een scheutje azijn aan de was toe te voegen. Wees ook zuinig met het gebruik van wasmiddel en wasverzachter.

  • Wat zijn de eigenschappen van katoen?

    Katoen is een goed ademend, natuurlijk materiaal dat sterk vocht absorberend is. Katoen zorgt voor een fijne verkoeling in de zomer. Van nature is katoen een stevig materiaal dat lang meegaat.

HNL Bath sauna sarong

Bij een wellness dagje hoort natuurlijk een sauna sarong. Deze prachtige HNL Bath sauna sarong is voorzien van drukknopen waardoor het nog handiger is om aan te doen! 

De sauna sarong is aangenaam zacht doordat het uit 100% katoen bestaat en is van goede kwaliteit. Het is verkrijgbaar in verschillende kleurenen is one size. 

Heckettlane

Heckettlane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. De beste materialen worden gebruikt om jou de beste nachtrust te bezorgen. Van soepel percaline katoen tot zacht en glad satijn. Heckettlane heeft rustige ontwerpen maar schenkt veel aandacht aan details. Kenmerkend voor Heckettlane zijn de prachtige afwerkingen. 

Saunadoek

Een saunadoek zorgt ervoor dat je onbezorgd de sauna in en uit kunt gaan. Het is een grote handdoek die je kunt gebruiken als omslagdoek, maar ook als handdoek om jezelf mee af te drogen. Net als ander badtextiel is een saunadoek gemaakt van 100% katoen. Hierdoor voelt de doek heerlijk zacht aan en neemt het veel vocht op. Sommige saunadoeken zijn zelfs voorzien van handige drukknopen!

Vergelijkbare producten

Snoozing jersey stretch hoeslaken
29,95
Essenza Vicia dekbedovertrek
129,95
De Witte Lietaer Zygo dekbedovertrek
119,95
Zohome Ruffina dekbedovertrek
39,95
Walra Soft Cotton badtextiel
15,95
Snoozing badstof hoeslaken
34,95