loading smulders
Materiaal
100% katoen
Kleur
Glacier Grey
Maat
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis retourneren binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.1/10

Hulp & contact

Heb je vragen of opmerkingen? Onze klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

085 401 3772 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantenservice@smulderstextiel.nl Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat heeft het gewicht met de kwaliteit te maken?

    Gewicht is een fijne graadmeter voor de kwaliteit. Een zwaardere kwaliteit betekent een betere vochtopname en het voelt zacht aan. Vergeet daarbij niet dat zwaardere kwaliteit ook dikker aanvoelt. Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur kan je kiezen voor de standaard kwaliteit van ongeveer 350 gram/ m2 of gaan voor echte hotelkwaliteit vanaf 600 gram/ m2.

  • Wat zijn de wasvoorschriften voor badtextiel?

    Voor het beste resultaat is het aangeraden nieuwe handdoeken en overig badtextiel de eerste keer op 30 graden te wassen, voeg hier een scheut azijn aan toe. Azijn verwijdert overtollige verfresten, neemt kalk op en zorgt ervoor dat de handdoek na de wasbeurt goed vochtabsorberend is. De volgende wasbeurten kun je de temperaturen aanhouden zoals die op het waslabel staan aangegeven.

  • Wat zijn de wasvoorschriften voor katoenen badjassen?

    Voor het beste resultaat kun je badjassen van katoen de eerste keer het best op een lage temperatuur wassen, maximaal 30 graden. Na de eerste wasbeurt kun je het wasvoorschrift zoals op het waslabel vermeld, aanhouden. We raden af om wasverzachter te gebruiken voor katoenen badjassen omdat de stof daardoor minder vocht absorbeert. 

  • Hoe houd ik de kleuren van een katoenen badjas mooi?

    Voor het beste resultaat raden wij aan de eerste wasbeurt een scheut huishoudazijn toe te voegen. Dat neemt overtollige verfresten op en zorgt ervoor dat de kleuren dieper in het katoen trekken. 

  • Hoe voorkom ik kreuken bij het wassen en/of drogen?

    Je voorkomt kreuken door de was- en droogtrommel niet te vol te stoppen. Als je in de trommel bovenop de was nog een hand kunt leggen en deze vrij kunt draaien tussen het wasgoed en de trommel, is het goed. Laat de schone natte was verder niet te lang in de trommel zitten. Daarmee voorkom je direct kreuken.

  • Wat zijn de eigenschappen van katoen?

    Katoen is een goed ademend, natuurlijk materiaal dat sterk vocht absorberend is. Katoen zorgt voor een fijne verkoeling in de zomer. Van nature is katoen een stevig materiaal dat lang meegaat.

  • Wat kan ik doen tegen het pluizen van de stof?

    Het pluizen van badtextiel is slecht tegen te gaan. Je kunt het voorkomen door het niet te wassen in combinatie met kleding met onderdelen als knopen of ritssluitingen. Daar kan de stof achter blijven haken. Wij raden aan om badtextiel alleen te wassen in combinatie met ander badtextiel.

  • Kan ik badtextiel al direct in de droger drogen?

    Badtextiel is in het begin zeer krimpgevoelig. Laat badtextiel na de eerste keer wassen drogen aan de lucht. Dit kan zowel binnen als buiten. Na de eerste keer wassen en drogen is de kans op krimpen afgenomen en kan het voortaan wel in de droger.

  • Hoe houd ik de kleuren van het badtextiel mooi?

    Het is belangrijk dat je gekleurd en wit wasgoed gescheiden van elkaar wast. Daardoor blijft wit ook daadwerkelijk wit. Gebruik verder het juiste wasmiddel voor de gekleurde wasgoed en voeg bij de eerste keer wassen een scheut huishoudazijn toe. Daardoor verdwijnen overtollige verfresten kleuren trekken dieper in de vezels.

Heckettlane badjas

Als u de tijd heeft na het baden of het uit bed gaan, waarom zou u dan direct die strakke spijkerbroek of het chique jurkje aantrekken? Overweeg eens de Heckettlane badjas! het zachte katoen zorgt ervoor dat u een ware spa-beleving thuis ervaart. Het materiaal wordt snel lekker warm, vormt zich moeiteloos naar het lichaam en is bovendien sterk vocht absorberend.

De Heckettlane badjas is een nieuwe toevoeging aan de reeds bestaande Heckettlane producten. Er is namelijk al bijpassend badgoed in ons assortiment waar u de badjas goed bij kunt combineren. Bekijk onze Heckettlane badjassen en kies de badjas die perfect bij u past. U heeft keus uit diverse kleuren en er zijn meerdere maten beschikbaar, variërend van maat S tot XL. Heckettlane heeft voor ieder wat wils.

Heckettlane

Heckettlane is een luxueus merk dat elegantie en klasse uitstraalt. De beste materialen worden gebruikt om jou de beste nachtrust te bezorgen. Van soepel percaline katoen tot zacht en glad satijn. Heckettlane heeft rustige ontwerpen maar schenkt veel aandacht aan details. Kenmerkend voor Heckettlane zijn de prachtige afwerkingen. 

Badjas

Een badjas is een jas van badstof, katoen of fleece voor na het douchen of baden om warm te blijven en er provisorisch snel gekleed uit te kunnen zien. In tegenstelling tot kamer- of ochtendjassen is een badjas dik, warm en simplistisch. Een badjas wordt in de volksmond ook wel eens een duster genoemd. 

Vergelijkbare producten

Polydaun Lotus synthetisch dekbed
99,95
Good Morning Horses dekbedovertrek
39,95
DDDDD Logo keukendoek (set van 6)
39,95
Snoozing jersey hoeslaken
21,95
DDDDD Kenchi theedoek (set van 6)
34,95
Kayori Pema dekbedovertrek
59,95