loading smulders
Materiaal
100% wol
Kleur
Maat
329,95
Vóór 13.00 uur besteld,
vanavond in huis!
Of kies je bezorgmoment.
Gratis verzending in Nederland
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis retourneren binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.1/10

Hulp & contact

Heb je vragen of opmerkingen? Onze klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

085 401 3772 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantenservice@smulderstextiel.nl Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Maat
220x240 cm
Materiaal
100% wol
Voorraad
Op voorraad
Wasvoorschrift
Niet wasbaar
Artikelgroep
Deken
Kleur
Camel
Kwaliteit
500 gr / m²
Breedte
220 cm
Lengte
240 cm
EAN Code
5412757119457
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat zijn de eigenschappen van wol?

    Wol is een natuurproduct en kan wel 80 jaar meegaan. Wol neemt vocht op en ‘ademt’ het zo gezegd ook weer uit. Wol is zacht en volumineus. Door de stof lanoline is wol zelfreinigend, bacterie werend en vuilafstotend. Wol reguleert de temperatuur en vochthoeveelheid goed. Het is geen aantrekkelijke omgeving voor huismijt.

  • Wat zijn de wasvoorschriften voor wollen producten?

    We raden aan om beddengoed en woontextiel van wol chemisch te laten reinigen. Dat zal echter niet vaak nodig zijn. Doordat wol lanoline bevat, is het materiaal vuilafstotend en volstaat het om het product regelmatig te luchten. Dat houdt het textiel fris. Wol staat erom bekend snel te krimpen. Het is niet aan te raden om wollen producten thuis in de wasdroger te drogen.

  • In hoeverre is fel zonlicht slecht voor de deken?

    Wol kan bijwerkingen vertonen zodra het langdurig in de felle zon ligt. Vooral met witte wollen dekens adviseren wij op te passen. In fel zonlicht kan wol namelijk gaan vergelen. Gekleurde katoenen dekens kunnen gaan verkleuren bij langdurige blootstelling aan fel zonlicht. De kwaliteit van katoenen dekens neemt niet af. 

Good Night Silver deken camel

Ben je op zoek naar een klassieke deken? Dan is deze Good Night Silver deken een goede keuze. Door de deken te combineren met een fijn laken in een bijpassende kleur, zul je heerlijk comfortabel slapen. Bovendien kun je deze deken ook goed gebruiken als extra deken op je beddengoed tijdens koude nachten. De kleur camel is een beige kleur die goed te combineren is met diverse kleuren beddengoed.

Deze deken voelt extra zacht aan en is heerlijk warm doordat het gemaakt is van 100% zuiver scheerwol (500 gr/m2). Wol is een natuurlijk materiaal dat vele goede eigenschappen kent. Het is namelijk goed vocht- en warmteregulerend. Daarnaast is wol zelfreinigend, bacteriewerend en vuilafstotend.

Good Night

Good Night staat bekend om heerlijke warme wollen dekens, gemaakt van 100% zuiver scheerwol. Je kunt daarnaast ook kiezen voor een katoenen deken bij dit merk. De dekens zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Deken

Een deken is een aan twee kanten geruwde stof met een dik vezeldek wat isolerend werkt en daardoor de warmte vasthoudt. Een deken is vaak van wol. Om prikken tegen te gaan, gaat een deken vaak samen met een laken. Er wordt geslapen onder een laken en op dat laken ligt de deken. 

anderen bekeken ook
Good Night Gold deken
349,95
Unique Living Lars fleece plaid XL
69,95
Good Night Silver deken
329,95
Unique Living Lars fleece plaid XL
69,95
Unique Living Lars fleece plaid XL
69,95
Unique Living Lars fleece plaid XL
69,95
Good Night Silver deken
Good Night Silver deken camel
Good Night Silver deken
329,95
Vóór 13.00 uur besteld,
vanavond in huis!
Of kies je bezorgmoment.
Gratis verzending in Nederland