loading smulders

Emotion badtextiel (Set van 8)

SMUL100589103 |Emotion |
Materiaal
100% katoen
Kleur
Mint Groen
Maat
Douchelaken (70x140 cm) x2, Handdoek (50x100 cm) x2, Gastendoekje (30x55 cm) x2, Washandje (16x22 cm) x2 - Set van 8
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis retourneren binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.1/10

Hulp & contact

Heb je vragen of opmerkingen? Onze klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

085 401 3772 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantenservice@smulderstextiel.nl Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat zijn de eigenschappen van badstof?

    Badstof is een materiaal met ingeweven lussen. De lussen vergroten het oppervlak. Hoe groter het oppervlak, hoe meer vocht er opgenomen kan worden. Het materiaal voelt lekker zacht aan. Badstof ademt goed en wordt als zeer huidsvriendelijk beschouwd.

  • Wat heeft het gewicht met de kwaliteit te maken?

    Gewicht is een fijne graadmeter voor de kwaliteit. Een zwaardere kwaliteit betekent een betere vochtopname en het voelt zacht aan. Vergeet daarbij niet dat zwaardere kwaliteit ook dikker aanvoelt. Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur kan je kiezen voor de standaard kwaliteit van ongeveer 350 gram/ m2 of gaan voor echte hotelkwaliteit vanaf 600 gram/ m2.

  • Wat zijn de wasvoorschriften voor badtextiel?

    Voor het beste resultaat is het aangeraden nieuwe handdoeken en overig badtextiel de eerste keer op 30 graden te wassen, voeg hier een scheut azijn aan toe. Azijn verwijdert overtollige verfresten, neemt kalk op en zorgt ervoor dat de handdoek na de wasbeurt goed vochtabsorberend is. De volgende wasbeurten kun je de temperaturen aanhouden zoals die op het waslabel staan aangegeven.

  • Hoe kan ik mijn handdoeken het beste wassen?

    Was de handdoeken vóór het eerste gebruik op 30 graden Celsius. Na de eerste wasbeurt krijgen de handdoeken namelijk pas hun absorptievermogen. Door een scheutje azijn toe te voegen blijven de kleuren mooi en de stof heerlijk zacht. Je kan de keren daarna de handdoeken wassen volgens het waslabel.

  • Hoe blijven mijn handdoeken heerlijk zacht?

    Handdoeken blijven heerlijk zacht door een scheutje azijn aan de was toe te voegen. Wees ook zuinig met het gebruik van wasmiddel en wasverzachter.

  • Wat zijn de eigenschappen van katoen?

    Katoen is een goed ademend, natuurlijk materiaal dat sterk vocht absorberend is. Katoen zorgt voor een fijne verkoeling in de zomer. Van nature is katoen een stevig materiaal dat lang meegaat.

Emotion badtextiel (Set van 8)

Een prachtig set bestaande uit twee douchelakens, twee gewone handdoeken, twee gastendoeken en natuurlijk ook twee washandjes van het merk Emotion! Het badtextiel heeft een tijdloos effen ontwerp in mintgroen: een mooie pasteltint met een heerlijk frisse uitstraling. Geef je badkamer een persoonlijke ambiance met het Emotion badtextiel.

De badtextielset is vervaardigd uit 100% katoen. De badstof heeft een zware kwaliteit (500 gr/m²), waardoor het materiaal extra goed vocht opneemt. Daarnaast is het goed ademend en sneldrogend. Gun jezelf de luxe van de zachte kwaliteit van dit setje. Het Emotion badtextiel is enkel verkrijgbaar per set van acht stuks.

Badtextielset

Met een badtextielset haal je in één keer alles in huis wat je nodig hebt in de badkamer, zoals douchelakens, handdoeken, gastendoekjes en washandjes.

Vergelijkbare producten

At Home Relax dekbedovertrek
79,95
Beddinghouse jersey hoeslaken
19,95
Rivièra Maison Desire dekbedovertrek
239,95
Snoozing Rhodos katoenen dekbed
79,95
Beddinghouse Darren dekbedovertrek
69,95
Zohome Emmie dekbedovertrek
79,95