loading smulders
Materiaal
100% katoen
Kleur
Naturel
Maat
Saunadoek (80x200 cm)
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis retourneren binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.1/10

Hulp & contact

Heb je vragen of opmerkingen? Onze klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

085 401 3772 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantenservice@smulderstextiel.nl Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat zijn de eigenschappen van badstof?

    Badstof is een materiaal met ingeweven lussen. De lussen vergroten het oppervlak. Hoe groter het oppervlak, hoe meer vocht er opgenomen kan worden. Het materiaal voelt lekker zacht aan. Badstof ademt goed en wordt als zeer huidsvriendelijk beschouwd.

  • Hoe blijven mijn handdoeken heerlijk zacht?

    Handdoeken blijven heerlijk zacht door een scheutje azijn aan de was toe te voegen. Wees ook zuinig met het gebruik van wasmiddel en wasverzachter.

  • Wat zijn de eigenschappen van katoen?

    Katoen is een goed ademend, natuurlijk materiaal dat sterk vocht absorberend is. Katoen zorgt voor een fijne verkoeling in de zomer. Van nature is katoen een stevig materiaal dat lang meegaat.

Cinderella Relax saunadoek

Deze Relax saunadoek van het toonaangevende merk Cinderella is te gebruiken als omslagdoek en als grote handdoek om uzelf mee af te drogen. Bovendien is de saunadoek voorzien van een stijlvolle kleur naturel. Zoals de naam van deze prachtige saunadoek al verraad, is deze perfect om te relaxen!

De saunadoek is gemaakt van 100% heerlijk zacht geweven katoen. Hierdoor absorbeert de doek veel vocht en maakt dus perfect droog. Ook blijft u heerlijk warm buiten de sauna met deze saunadoek. Zo kunt u onbezorgd de sauna in en uit gaan. Ervaar optimaal comfort dankzij deze soepele stof die perfect aansluit om uw lichaam.

 

Cinderella

Cinderella is al jaren een vertrouwde naam op het gebied van beddengoed. Het merk schenkt veel aandacht aan kwaliteit en innovatie, wat leidt tot modieuze overtrekken van de beste kwaliteit. Cinderella heeft voor ieder wat wils. Je hebt keuze uit diverse materialen die bovendien zeer betaalbaar zijn.

Saunadoek

Een saunadoek zorgt ervoor dat je onbezorgd de sauna in en uit kunt gaan. Het is een grote handdoek die je kunt gebruiken als omslagdoek, maar ook als handdoek om jezelf mee af te drogen. Net als ander badtextiel is een saunadoek gemaakt van 100% katoen. Hierdoor voelt de doek heerlijk zacht aan en neemt het veel vocht op. Sommige saunadoeken zijn zelfs voorzien van handige drukknopen!

Vergelijkbare producten

Good Morning Shelly dekbedovertrek
39,95
Snoozing katoen hoeslaken extra hoog
28,95
Essenza Fleur dekbedovertrek
149,95
Snoozing flanel hoeslaken extra hoog
34,95
Romanette Megeve flanel dekbedovertrek
109,95
Snoozing percale katoen laken
34,95