loading smulders
Materiaal
Polyester
Maat
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis retourneren binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.1/10

Hulp & contact

Heb je vragen of opmerkingen? Onze klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

085 401 3772 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantenservice@smulderstextiel.nl Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Maat
Lits-jumeaux (160x220 cm)
Materiaal
100% polyester
Voorraad
Uitverkocht
Wasvoorschrift
Wassen tot 40°C
Merk
Artikelgroep
Noppenmatras
Eigenschappen
Anti-slip
Breedte
160 cm
Lengte
220 cm
EAN Code
8715874029003
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat is een lits-jumeaux?

    Een lits-jumeaux bestaat uit twee gelijke eenpersoonsbedden die tegen elkaar aan worden geschoven en samen een 2-persoons bed vormen. De term lits-jumeaux bij dekbedden, dekbedovertrekken en hoeslakens wordt gebruikt om de afmeting te omschrijven. Een lits-jumeaux dekbedovertrek is minimaal 240x200/220 cm en de maten lopen steeds verder op.

  • Wat zijn de eigenschappen van polyester?

    Polyester heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Polyester is sterk, kreukherstellend en krimpt bijna niet. De stof is slijtvast en gaat lang mee. Polyester is een snel drogend materiaal.

Briljant polyester noppenmatras

Een noppenmatras kan een handig hulpmiddel zijn dat er voor zorgt dat uw matras goed op zijn plek blijft liggen. U legt het matje op de bodem van uw bed en daarop vervolgens het matras. Dit noppenmatras van het merk Briljant is aan een zijde voorzien van speciale noppen. Naast het stabiliseren van uw matras kan een noppenmatras ook voor wat extra isolatie zorgen.

Dit noppenmatras is gemaakt van 100% polyester, een sterk materiaal dat er voor zorgt dat het lang mee zal gaan. Daarnaast is het een sneldrogend materiaal, zodat u het noppenmatras ook een keer kunt wassen. Polyester is ook een kreukvrij materiaal.

Briljant

Briljant heeft een uitgebreid assortiment dat bestaat uit hoeslakens, kussenslopen en overtrekken. Gemaakt van de beste materialen, gaat Briljant mee met de laatste trends. Dat levert frisse, sprankelende kleuren op en hippe designs. 

Noppenmatras

Een noppenmatras is ideaal voor onder het matras: het voorkomt verschuiven van het matras, werkt isolerend en beschermt je matras zodat deze langer mee gaat.

Vergelijkbare producten

Snoozing antislip matrasonderlegger
32,95
Snoozing antislip kindermatrasonderlegger
22,95