loading smulders
Materiaal
100% katoen
Kleur
Licht Blauw
Maat
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis retourneren binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.1/10

Hulp & contact

Heb je vragen of opmerkingen? Onze klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

085 401 3772 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantenservice@smulderstextiel.nl Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat zijn de eigenschappen van katoen?

    Katoen is een goed ademend, natuurlijk materiaal dat sterk vocht absorberend is. Katoen zorgt voor een fijne verkoeling in de zomer. Van nature is katoen een stevig materiaal dat lang meegaat.

Briljant Baby Sam winter slaapzak licht blauw

De Briljant Baby Sam winter slaapzak is gemaakt van 100% katoen en is extra dik, waardoor deze ideaal voor de winter is. Deze slaapzak is grijs, maar is ook in andere kleuren beschikbaar. Deze winter slaapzak is verkrijgbaar in meerdere maten.

Een slaapzak aanschaffen betekent dat uw kindje veilig kan slapen, zonder met de voetjes verstrikt te raken of onder de lakens te kruipen. Bovendien is een slaapzak heerlijk voor uw kleintje om in te slapen; het helpt zodoende ook om sneller in slaap te vallen. De slaapzak kan zelfs gebruikt worden om uw kind makkelijk ergens mee naar toe te nemen. 

Briljant

Briljant heeft een uitgebreid assortiment dat bestaat uit hoeslakens, kussenslopen en overtrekken. Gemaakt van de beste materialen, gaat Briljant mee met de laatste trends. Dat levert frisse, sprankelende kleuren op en hippe designs. 

Slaapzak

Een slaapzak gaat om de romp en benen van kindjes. Zo’n slaapzak heeft allerlei voordelen. Het zorgt ervoor dat de kans op adembelemmering wordt beperkt en het omdraaien bemoeilijkt. Het kindje kan niet uit bed klimmen en kan zich ook niet makkelijk blootwoelen. Onze slaapzakken zijn zacht, comfortabel en leuk qua design.

Vergelijkbare producten

Kayori Koani dekbedovertrek
69,95
Pip Studio Casa di Pip dekbedovertrek
99,95
Essenza Minte dekbedovertrek
99,95
Damai Flöde dekbedovertrek
69,95
DDDDD Friesian theedoek (set van 6)
34,95
Schlafgut Jersey Pure hoeslaken extra hoog
49,95