loading smulders

Briljant Baby katoen molton hoeslaken

SMUL901007603 |Briljant Baby |
Materiaal
Katoen
Maat
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis retourneren binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.1/10

Hulp & contact

Heb je vragen of opmerkingen? Onze klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

085 401 3772 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantenservice@smulderstextiel.nl Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Maat
Peuter (70x140/150 cm)
Matrasdikte
t/m 10 cm
Hoekhoogte
15 cm
Materiaal
100% katoen
Voorraad
Uitverkocht
Wasvoorschrift
Wassen tot 40°C
Artikelgroep
Molton
Kwaliteit
200 gr / m²
EAN Code
8715874020727
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat is een molton en wat is een matrasbeschermer?

    Een molton is een beschermende hoes om je matras om slijtage tegen te gaan en overtollig vocht op te nemen. Molton voelt zacht aan en het volumineuze weefsel verhoogt je slaapcomfort. Molton is huidvriendelijk en ademt goed. Door een molton regelmatig te wassen, kun je de levensduur van een matras aanzienlijk verlengen. Een matrasbeschermer is een, vaak met ritssluiting, afsluitbare beschermhoes die zowel de boven- als onderzijde van je matras beschermt.

  • Is een molton geschikt als hoeslaken?

    Het is gebruikelijk om een molton als onderlaken te gebruiken en daar overheen een hoeslaken te plaatsen waar je uiteindelijk op slaapt. Een molton is er alleen voor praktische doeleinden en is qua ontwerp niet bedoeld om als hoeslaken gebruikt te worden.

  • Hoe weet ik welk hoeslaken geschikt is voor mijn matras?

    Een hoeslaken heeft altijd een eigen hoekhoogte: het aantal centimeters gemeten vanaf de hoek. Voor welke matrasdikte het hoeslaken geschikt is, hangt af van onder andere de hoekhoogte van het hoeslaken, maar ook van het materiaal. Rekt de stof bijvoorbeeld mee, zoals jersey? Bij het product wordt altijd de geschikte matrasdikte aangegeven. Er zijn hoeslakens voor topper matrassen, standaard matrassen en extra hoge of boxspring matrassen. Twijfel je toch, neem dan contact op met onze klantenservice.

  • Wat zijn de eigenschappen van katoen?

    Katoen is een goed ademend, natuurlijk materiaal dat sterk vocht absorberend is. Katoen zorgt voor een fijne verkoeling in de zomer. Van nature is katoen een stevig materiaal dat lang meegaat.

Briljant Baby katoen molton hoeslaken

Deze molton hoeslaken van het merk Briljant Baby is speciaal ontwikkeld voor de bescherming van het matras van een kinderbed. Het hoeslaken is voorzien van een elastiek rondom waardoor wordt voorkomen dan het hoeslaken verschuift of losraakt. Daarnaast zorgt het ervoor dat je het gemakkelijk rond het matras krijgt. De molton hoeslaken is onder meer geschikt voor een wiegje, ledikant of peutermatras.

De molton hoeslaken is gemaakt van 100% katoen. Hierdoor voelt het zacht en soepel aan. Katoen is een natuurlijk materiaal dat sterk vochtabsorberend, goed ademend en warmteregulerend is. Bovendien zal de molton hoeslaken lang meegaan doordat katoen een slijtvast materiaal is.

Briljant Baby

Briljant Baby heeft een uitgebreid assortiment met de liefste, stoerste en schattigste babylakentjes, hoeslakens, hydrofiele doeken en nog veel meer voor de babyuitzet. Natuurlijk met leuke dessins en in fijne kleuren. 

Molton

Een molton is een matrasbeschermer die je net als een hoeslaken om de bovenkant van je matras trekt. Dankzij het elastiek in de rand blijft het molton hoeslaken altijd netjes op zijn plaats, zelfs als je een onrustige slaper bent en vaak ligt te woelen. De molton biedt bescherming tegen vocht, bacteriën, vuil en stof en draagt zo bij aan het behoud van je matras.

Vergelijkbare producten

Snoozing badstof waterdicht PU hoeslaken
32,95
Snoozing katoen molton hoeslaken
24,95
Snoozing stretch molton hoeslaken
22,95
Ambiante stretch molton topper hoeslaken
17,95
Snoozing jersey waterdicht PU molton hoeslaken
49,95
Cinderella stretch molton hoeslaken
19,95