loading smulders
Materiaal
80% katoen - 20% polyester
Kleur
Jade
Maat
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis retourneren binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.1/10

Hulp & contact

Heb je vragen of opmerkingen? Onze klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

085 401 3772 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantenservice@smulderstextiel.nl Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat zijn de eigenschappen van badstof?

    Badstof is een materiaal met ingeweven lussen. De lussen vergroten het oppervlak. Hoe groter het oppervlak, hoe meer vocht er opgenomen kan worden. Het materiaal voelt lekker zacht aan. Badstof ademt goed en wordt als zeer huidsvriendelijk beschouwd.

Briljant Baby Don badstof winter slaapzak jade

Juist in de winter is het extra lekker voor uw kindje om in een warme, knusse slaapzak te kunnen kruipen. Een slaapzak biedt naast comfort ook extra veiligheid in het ledikantje, zo voorkomt het dat de voetjes tussen de spijlen komen te zitten. Een onmisbaar item bij de verzorging van uw kindje dus.

Deze Don badstof winter slaapzak van Briljant Baby bestaat voor 80% uit katoen en voor 20% uit polyester; hierdoor is de slaapzak extra comfortabel. Daarnaast is de slaapzak echt voor de winter gemaakt, waardoor deze heerlijke warmte biedt. Het dessin is neutraal en subtiel, met turquoise sterretjes als leuk detail!  Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Briljant Baby

Briljant Baby heeft een uitgebreid assortiment met de liefste, stoerste en schattigste babylakentjes, hoeslakens, hydrofiele doeken en nog veel meer voor de babyuitzet. Natuurlijk met leuke dessins en in fijne kleuren. 

Slaapzak

Een slaapzak gaat om de romp en benen van kindjes. Zo’n slaapzak heeft allerlei voordelen. Het zorgt ervoor dat de kans op adembelemmering wordt beperkt en het omdraaien bemoeilijkt. Het kindje kan niet uit bed klimmen en kan zich ook niet makkelijk blootwoelen. Onze slaapzakken zijn zacht, comfortabel en leuk qua design.

Vergelijkbare producten

Good Morning Moody strandlaken
19,95
Snoozing Pam dekbedovertrek
49,95
Good Morning Eina flanel dekbedovertrek
39,95
Unique Living Lars fleece plaid
34,95
Good Morning Otso dekbedovertrek
39,95
Day Dream Mary dekbedovertrek
34,95