Zon, zee, strandlaken!

Zon, zee, strandlaken!

Heerlijk luieren op een strandlaken! - De mooiste en leukste strandlakens op een rij

Binnenkort op vakantie? Vergeet dan niet om een strandlaken in jouw koffer te stoppen. Want met een uniek strandlaken wordt een dagje op het strand of aan het zwembad nog leuker! Bij Smulderstextiel.nl zijn al heel veel collega’s lekker aan het genieten van een welverdiende vakantie. En natuurlijk worden zij heerlijk bruin in de zon op één van onze mooiste strandlakens.

Ruime keuze in strandlakens!

Op zoek naar een simpel effen strandlaken of juist een bont bedrukte print? Bij Smulderstextiel.nl vind je een ruime keuze in strandlakens. Van extra grote strandlakens tot strandlakens speciaal voor kinderen. Laat u verder inspireren door de vele dessins met symmetrische vormen, vrolijke kleuren en prachtige prints geïnspireerd door het water. De strandlakens bestaan uiteraard uit heerlijk badstof katoen, waardoor de strandlakens heerlijk zacht aanvoelen en ook nog eens snel drogen.

Kleurrijke strandlakens

Ben jij net als ons dol op kleur? Dan moet je echt even kijkje nemen bij onze kleurrijke strandlakens. Zo hebben wij in ons assortiment mooie effen, strakke dessins in prachtige kleuren zoals lime en turquoise van Seahorse, maar ook speelse en elegante multicolor prints van bonte merken als Desigual en Melli Mello.

Extra grote strandlakens

Helemaal ideaal zijn de extra grote strandlakens. Deze strandlakens hebben een breedte maat van 100 cm en zijn daardoor heerlijk groot om op te luieren. Ook zijn er extra lange strandlakens tot wel 2 meter lang! Op een extra groot strandlaken ligt nog geen vinger of teen naast het zachte strandlaken. Ideaal voor op de betonnen tegels langs het zwembad! Oh enne: je kan er ook lekker met zijn tweetjes op zitten 🙂

Vrolijke strandlakens voor de kinderen

Ook hebben we een ruim aanbod met vrolijke strandlakens met de favoriete helden van jouw kind(eren). Is jouw zoon even avontuurlijk als de puppy’s van Paw Patrol? Of droomt jouw dochter ervan om Elsa uit Frozen te zijn? Dan wordt hij of zij helemaal blij met een geheel eigen strandlaken!

Nog veel meer strandlakens verkrijgbaar

Naast bovenstaande strandlakens zijn er nog veel meer dessins, kleuren en prints te vinden in ons assortiment. Voetbalfan? Bekijk dan hier onze voetbal strandlakens. Gek op dieren? Dan zijn de strandlakens met dieren een echte aanrader. Vind je zigzag strepen leuk? Dan vind je diverse kleurrijke opties bij het merk JMA Beach. En er is nog zo veel meer!

Bekijk het gehele assortiment strandlakens op Smulderstextiel.nl »

Met een leuk strandlaken wordt jouw zomer vast en zeker onvergetelijk! Maar ook als je dit jaar thuis blijft, want dan zon je toch gewoon lekker in de tuin op een zacht strandlaken 😉

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Vorig artikel
Plaids: de must-have voor het festivalseizoen. Ideaal als deken en als kleedje
Volgend artikel
Tegelijk slapen ... of toch niet? De voordelen en nadelen op een rijtje.