Snoozing hoeslakens | Topkwaliteit en unieke kleuren |

Welkom in de wondere wereld van de Snoozing hoeslakens: topkwaliteit in unieke kleuren!

Snoozing Hoeslakens

Hoeslakens zorgen ervoor dat je matras heerlijk schoon en fris blijft en bovendien voor de nodige comfort. Hoeslakens van Snoozing creëren daarnaast een vrolijke uitstraling in jouw slaapkamer. De hoeslakens zijn van hoge kwaliteit en zijn verkrijgbaar tegen een scherpe prijs in allerlei maten, materialen en kleuren. Ontdek het hoeslaken dat het beste bij jou past!

De perfecte pasvorm

De Snoozing hoeslakens passen niet alleen goed bij jou, maar ze vallen ook perfect om je matras dankzij het elastiek in de boord rondom. Of je nu een toppermatras, standaardmatras, of extra hoog of boxspring matras hebt, de hoeslakens van Snoozing zullen tijdens het slapen goed blijven zitten. De maten lopen uiteen vanaf het wiegje tot een extra breed lits-jumeaux bed. Ook zijn er speciale split-hoeslakens. De naam zegt het al: dit zijn hoeslakens met een split in het midden. Erg handig als je partner en jij op verstelbare matrassen slapen.

Direct naar Snoozing hoeslakens

De beste materialen

Omdat de verscheidenheid aan materialen groot is bij de Snoozing hoeslakens, vertellen we je hieronder in het kort wat de belangrijkste eigenschappen zijn per materiaal. Zo kun jij goed bepalen welk materiaal hoeslaken het beste aansluit bij jouw persoonlijke voorkeuren.

  • Katoen (100% katoen) – Erg stevig materiaal dat vochtabsorberend en warmteregulerend is. Hierdoor is het lekker warm in de winter, maar verkoelend in de zomer. Ook verkrijgbaar als split-hoeslaken of kinderhoeslaken.
  • Katoen-satijn (100% katoen-satijn) – Zijdezachte en glanzende stof die vochtabsorberend en luchtdoorlatend is. Dat maakt dat katoen-satijn heerlijk verkoelend aanvoelt in de zomer.
  • Percale katoen (100% percale katoen) – Het hele jaar door goed warmteregulerend en ademend. Door de hogere draaddichtheid dan bij standaard katoen voelt het erg zacht en droog aan.
  • Flanel (100% geruwde flanel-katoen) – Neemt je lichaamstemperatuur aan en houdt warmte goed vast. Ideaal voor in de winter. Hetmateriaal is ‘geruwd’ maar ondanks dat het niet zo klinkt voelt het hierdoor erg zacht aan. Ook als split-hoeslaken of kinderhoeslaken.
  • Stretch flanel (80% geruwde flanel-katoen – 20% polyester) – Houdt warmte goed vast en is dankzij de polyester ook rekbaar. Hierdoor trek je het hoeslaken gemakkelijk om je matras heen.
  • Jersey (100% gebreide jersey katoen) – Speciale weeftechniek katoen die de stof elastisch maakt. Wordt ook wel gebreide katoen genoemd. Ook als kinderhoeslaken.
  • Jersey stretch (95% gebreide jersey katoen – 5% elastan) – Hetzelfde principe als jersey, alleen is er gebruik gemaakt van de stof elastan, voor extra elasticiteit. Wordt ook wel jersey lycra genoemd.
  • Dubbel Jersey (100% dubbel gebreide jersey katoen) – Speciale breitechniek met dubbele draad waardoor de stof elastisch wordt.
  • Badstof (80% katoen – 20% polyester) – Ook dit is rekbaar door de mix van katoen en polyester. Badstof is bovendien goed vochtabsorberend, zacht en warm.
  • Velours (80% katoen – 20% polyester) – Heeft een chique uitstraling en voelt extra zacht aan op je huid.

De vrolijkste kleuren

Een hoeslaken in een mooie kleur vormt een grandioze toevoeging aan het interieur van je slaapkamer. Bij Snoozing kun je je hart ophalen aan alle prachtige vrolijke kleuren. Geniet van de frisse en luchtige blauwtinten Meermin, Turquoise, Hemel en Navy, het trendy Taupe voor een warme sfeer, of de chocoladekleur Bruin, die goed te combineren valt met oranje, rood, wit of zwart beddengoed. Wil je een romantische sfeer in je slaapkamer? Ga dan voor Rood of Roze. En zo zijn er nog meer kleuren! De mogelijkheden van de Snoozing hoeslakens zijn enorm!

Snoozing hoeslakens zijn er in vele verschillende kleuren
Snoozing hoeslakens zijn er in vele verschillende kleuren

Jouw favoriete hoeslaken

Zo vind jij het Snoozing hoeslaken dat het beste bij jou past:

  1. Open de keuzehulp.
  2. Kies je matrasdikte. Heb je een topper, standaard of extra hoog matras?
  3. Kies je maat.
  4. Kies één of meerdere materialen die jou aanspreken.
  5. Kies de kleur(en) die jij het mooist vindt.

Plaats je je bestelling bij Smulderstextiel.nl voor 12:00 uur, dan heb je je echte Snoozing hoeslaken van hoge kwaliteit dezelfde avond al in huis!

Direct naar Snoozing kinderhoeslakens

 

Vorig artikel
Marc O'Polo Theron dekbedovertrek
Volgend artikel