De Witte Lietaer badtextiel | Stijlvol en comfortabel | Luxe badkamer

Comfortabel én mooi: De Witte Lietaer badtextiel

De Witte Lietaer badtextiel

Zijn jouw handdoeken of badlakens aan vervanging toe? Of wil je wat meer sfeer aanbrengen in de badkamer? Kijk dan niet verder! Al je wensen gaan in vervulling met het fraaie badtextiel van De Witte Lietaer.

De Witte Lietaer badtextiel

In een eerdere blogpost over de schitterende dekbedovertrekken van De Witte Lietaer benoemden we al in het kort dat wij ook hoogwaardig badtextiel van dit Belgische merk in ons assortiment hebben. Vandaag duiken we dieper in deze prachtige collecties waarmee je je badkamer een stijlvolle look geeft!

Helene

Kwaliteit: 450 gram m2

Als je net lekker hebt gedoucht of in bad bent geweest wil je je natuurlijk afdrogen met een heerlijk zachte handdoek. De nieuwste collectie badtextiel van De Witte Lietaer, Helene, is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit katoen en geeft jou een comfortabel zacht gevoel. De heerlijk zachte washandjes, handdoeken, douchelakens en badlakens zijn verkrijgbaar in niet minder dan twaalf trendy kleuren. Geef je badkamer een opfrisbeurt en breng precies de gewenste subtiele kleuraccenten aan.

Imagine

Kwaliteit: 500 gram m2

De Imagine-lijn badtextiel bevat in tegenstelling tot Helene ook gastendoekjes voor de finishing touch in je badkamer. Verder hebben de washandjes een net iets grotere maat. Bovendien is het materiaal van hogere kwaliteit, speciaal voor dat luxe gevoel en een betere vochtopname. Dit alles in zeven onvoorstelbaar mooie kleuren!

Contessa

Kwaliteit: 600 gram m2

Met de Contessa-collectie badtextiel van De Witte Lietaer leg je jezelf helemaal in de watten. Door de fantastische kwaliteit voelt het badtextiel nog zwaarder en zachter aan. Met Contessa streel je de huid en droog je jezelf heerlijk comfortabel af. Het is het ultieme wellness gevoel, en dat in je eigen badkamer. Verkrijgbaar in maar liefst veertien verschillende stijlvolle tinten. De gastendoekjes zijn extra groot en met de bijbehorende badmatten maak je het feestje helemaal compleet.

Nog meer badmatten

Naast deze fraaie Contessa badmatten zijn er ook de Pacifique badmatten. Behalve de 60×100 cm uitvoering is deze er ook in de maat 50×75 cm. Erg fijn als je een kleinere badkamer hebt en deze wilt voorzien van de nodige luxe. Want luxe zijn deze badmatten zeker: met 1000 gram m2 zul je versteld staan van de schitterende kwaliteit!

Welke kleur zie jij het liefst in jouw badkamer?

Bekijk al het badtextiel van De Witte Lietaer
Vorig artikel
Volgend artikel