loading smulders
Materiaal
Katoen & Polyester
Maat
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis retourneren binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.1/10

Hulp & contact

Heb je vragen of opmerkingen? Onze klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

085 401 3772 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantenservice@smulderstextiel.nl Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Maat
Lits-jumeaux (180/200x200/220 cm)
Matrasdikte
t/m 13 cm
Hoekhoogte
18 cm
Materiaal
80% katoen - 20% polyester
Eigenschappen
Rekbaar
Voorraad
Uitverkocht
Wasvoorschrift
Wassen tot 60°C, geschikt voor de droger
Artikelgroep
Molton
Kwaliteit
230 gr / m²
EAN Code
8715769229396
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat is een lits-jumeaux?

    Een lits-jumeaux bestaat uit twee gelijke eenpersoonsbedden die tegen elkaar aan worden geschoven en samen een 2-persoons bed vormen. De term lits-jumeaux bij dekbedden, dekbedovertrekken en hoeslakens wordt gebruikt om de afmeting te omschrijven. Een lits-jumeaux dekbedovertrek is minimaal 240x200/220 cm en de maten lopen steeds verder op.

  • Wat is een molton en wat is een matrasbeschermer?

    Een molton is een beschermende hoes om je matras om slijtage tegen te gaan en overtollig vocht op te nemen. Molton voelt zacht aan en het volumineuze weefsel verhoogt je slaapcomfort. Molton is huidvriendelijk en ademt goed. Door een molton regelmatig te wassen, kun je de levensduur van een matras aanzienlijk verlengen. Een matrasbeschermer is een, vaak met ritssluiting, afsluitbare beschermhoes die zowel de boven- als onderzijde van je matras beschermt.

  • Is een molton geschikt als hoeslaken?

    Het is gebruikelijk om een molton als onderlaken te gebruiken en daar overheen een hoeslaken te plaatsen waar je uiteindelijk op slaapt. Een molton is er alleen voor praktische doeleinden en is qua ontwerp niet bedoeld om als hoeslaken gebruikt te worden.

  • Hoe weet ik welk hoeslaken geschikt is voor mijn matras?

    Een hoeslaken heeft altijd een eigen hoekhoogte: het aantal centimeters gemeten vanaf de hoek. Voor welke matrasdikte het hoeslaken geschikt is, hangt af van onder andere de hoekhoogte van het hoeslaken, maar ook van het materiaal. Rekt de stof bijvoorbeeld mee, zoals jersey? Bij het product wordt altijd de geschikte matrasdikte aangegeven. Er zijn hoeslakens voor topper matrassen, standaard matrassen en extra hoge of boxspring matrassen. Twijfel je toch, neem dan contact op met onze klantenservice.

  • Wat zijn de eigenschappen van katoen?

    Katoen is een goed ademend, natuurlijk materiaal dat sterk vocht absorberend is. Katoen zorgt voor een fijne verkoeling in de zomer. Van nature is katoen een stevig materiaal dat lang meegaat.

  • Wat zijn de eigenschappen van polyester?

    Polyester heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Polyester is sterk, kreukherstellend en krimpt bijna niet. De stof is slijtvast en gaat lang mee. Polyester is een snel drogend materiaal.

Beddinghouse stretch topper molton hoeslaken

Het stretch topper molton hoeslaken van Beddinghouse is een echte aanrader om uw topper matras te beschermen tegen vocht, vuil en slijtage. Het sluit perfect rond het topper matras zonder te verschuiven, dankzij het elastiek rondom. Dit witte topper molton hoeslaken is speciaal ontwikkeld voor topper matrassen met een maximale hoekhoogte van 10 cm.

Een droge, gezonde slaapomgeving begint bij goed beddengoed. Door het gebruik van hoogwaardige 80% katoen en 20% polyester (230 gr/m²) is dit zacht geruwde Beddinghouse stretch topper molton hoeslaken heerlijk zacht en comfortabel. De vochtabsorberende stof zorgt ervoor dat (transpiratie)vocht niet in uw topper matras trekt. Verder is de topper molton goed luchtdoorlatend. Met dit stevige en duurzame topper molton hoeslaken blijft uw topper matras langer mooi!

Beddinghouse

Beddinghouse is een Nederlands familiebedrijf met een uitgebreid assortiment aan trendy en stijlvol beddengoed. Bij Beddinghouse vind je ieder seizoen dekbedovertrekken in prachtige kleuren en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit katoen. De keuze is groot en hierdoor zit er altijd wel een mooi item voor je tussen. Naast overtrekken produceert Beddinghouse onder andere bedspreien, badtextiel, hoeslakens, moltons, kussenslopen en strandlakens.

Molton

Een molton is een matrasbeschermer die je net als een hoeslaken om de bovenkant van je matras trekt. Dankzij het elastiek in de rand blijft het molton hoeslaken altijd netjes op zijn plaats, zelfs als je een onrustige slaper bent en vaak ligt te woelen. De molton biedt bescherming tegen vocht, bacteriën, vuil en stof en draagt zo bij aan het behoud van je matras.

Vergelijkbare producten

Kayori stretch topper molton hoeslaken
39,95
Snoozing stretch molton hoeslaken
22,95
Ambiante stretch molton topper hoeslaken
17,95
Snoozing jersey waterdicht PU molton hoeslaken
49,95
Cinderella stretch molton hoeslaken
19,95
Walra katoen molton hoeslaken
31,95