loading smulders
Materiaal
Katoen
Kleur
Zwart
Maat
1-persoons (140x200 cm + 1 sloop)
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis retourneren binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.1/10

Hulp & contact

Heb je vragen of opmerkingen? Onze klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

085 401 3772 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantenservice@smulderstextiel.nl Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Kussensloop
1 stuk (70x80 cm)
Maat
1-persoons (140x200 cm + 1 sloop)
Instopstrook
Ritssluiting
Voorraad
Uitverkocht
Materiaal
100% katoen
Wasvoorschrift
Wassen tot 40°C, geschikt voor de droger
Merk
Artikelgroep
Dekbedovertrek
Kleur
Zwart
Dessin
EAN Code
5902689423796
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Welke maat kinderdekbedovertrek moet ik kiezen?

    Dat hangt af van de afmetingen van het bed van je kind. Onze kinderdekbedden zijn verkrijgbaar in drie maten: ledikant (100x135 cm), peuter bed (120x150 cm) en 1-persoons (140x200 cm) voor de grootste kinderbedden.

  • Zit er ook een kussensloop bij?

    Elk overtrekset wordt geleverd inclusief een bijpassende kussensloop. Afhankelijk van de maat krijg je er één sloop of twee slopen bij. Dit wordt overigens altijd goed aangegeven bij de maataanduiding. En wil je liever nog meer slopen erbij? Dan kun je altijd nog losse effen kussenslopen bijbestellen. 

  • Ontvang ik ook een kussensloop bij dit kinderdekbedovertrek?

    Bij deze kinderdekbedovertrekken krijg je een kussensloop meegeleverd.

  • Welke maat heb ik nodig voor mijn twijfelaar matras?

    Een twijfelaar is een bed van 100/120x200 cm. Het is een breder 1-persoonsbed of een smal 2-persoonsbed. De naam verwijst naar de breedte die twijfelt tussen een één- en tweepersoons. In ons assortiment vind je geschikt beddengoed, zoals passende hoeslakens in deze breedtemaat. Een dekbed en overtrek kies je naar voorkeur: wil je dat dit ruim over het bed valt? Neem dan een 2-persoons- en zo niet een 1-persoonsmaat.

  • Wat zijn de eigenschappen van katoen?

    Katoen is een goed ademend, natuurlijk materiaal dat sterk vocht absorberend is. Katoen zorgt voor een fijne verkoeling in de zomer. Van nature is katoen een stevig materiaal dat lang meegaat.

  • Kan ik mijn dekbedovertrek tijdens ieder seizoen gebruiken?

    Dat is zeer persoonlijk. Katoen is het meest gebruikte materiaal en dat is zeer geschikt voor ieder seizoen. Flanel daarentegen is warmer en daardoor prettiger in de wintermaanden. Alleen wanneer je het ’s zomers ook snel koud hebt kan een flanellen dekbedovertrek prettig zijn. 

  • Ik heb het snel koud, voor welk materiaal kan ik het beste kiezen?

    Flanel dekbedovertrekken zijn zeer geschikt voor mensen die het snel koud hebben. Het materiaal past zich namelijk snel aan naar je lichaamstemperatuur en houdt die warmte ook goed vast.

  • Wat zijn de gevolgen van zonlicht voor het dekbedovertrek?

    Bij langdurige blootstelling aan fel zonlicht kunnen de kleuren in dekbedovertrekken verschieten. De kwaliteit van het materiaal ondervindt hier geen gevolgen van. Polyester en polyester-katoen dekbedovertrekken zijn het minst gevoelig voor fel zonlicht. De kleuren daarin zullen niet of minder snel verschieten.

  • Hoe voorkom ik kreuken tijdens het wassen?

    De makkelijkste en beste manier om kreuken te voorkomen is door de wastrommel niet te vol te stoppen. Zorg ervoor dat je het beddengoed luchtig in de trommel doet. De juiste hoeveelheid kun je afmeten door te kijken of je je hand bovenop het wasgoed in de trommel kunt leggen, en die vervolgens nog vrij kunt omdraaien tussen het wasgoed en de bovenrand van de trommel. 

Batman dekbedovertrek zwart

Het zwart witte Batman dekbedovertrek is perfect voor op de stoere kinderkamer. Is jouw zoon gek van superhelden zoals Batman, dan is dit overtrek een mooie aanwinst. Het duistere dessin, met daarop een skyline in zwart wit én natuurlijk het prominente Batman logo zorgt voor een indrukwekkend plaatje. De achterzijde van het dekbedovertrek heeft een patroon van vleermuizen op een witte achtergrond. Je kunt het overtrek daardoor ook eens omdraaien ter afwisseling! 

Het Batman dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen. Het is een luchtig en zacht materiaal met uitstekende eigenschappen. Katoen is namelijk goed ventilerend en absorberend, met name voor kinderen is dit erg prettig. Het dekbedovertrek heeft een ritssluiting aan de onderkant. Het houdt het dekbed netjes op zijn plaats. 

Batman

Welk kind wil nou geen superheld zijn? Batman mag dan geen superkrachten hebben, toch redt hij de stad vaak van alle slechteriken die er rond lopen. Met behulp van onze Batman bed- en badtextiel wordt de slaapkamer omgetoverd in een echt Batcave. Samen met zijn hulpje Robin zorgt hij ervoor dat Gotham weer veilig en rustig is.

Dekbedovertrek

Een dekbedovertrek houdt je dekbed langer fris. Het verfraait tegelijkertijd je bed en de slaapkamer. Dekbedovertrekken zijn in veel verschillende ontwerpen beschikbaar en onderling verschillen ze ook in materiaal. De ene stof biedt een warme nachtrust waar de ander voor verkoeling zorgt tijdens het slapen.

Vergelijkbare producten

De Witte Lietaer Zygo dekbedovertrek
119,95
Snoozing Beach flanel dekbedovertrek
29,95
Woezel en Pip dekbedovertrek
34,95
Walra Soft Structure dekbedovertrek
89,95
Ambiante Bodie dekbedovertrek
69,95
Good Morning Race dekbedovertrek
39,95