loading smulders
Materiaal
Katoen
Kleur
Grey
Maat
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis retourneren binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.1/10

Hulp & contact

Heb je vragen of opmerkingen? Onze klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

085 401 3772 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantenservice@smulderstextiel.nl Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Maat
1-persoons (90x200 cm)
Hoekhoogte
28 cm
Materiaal
100% percaline katoen
Voorraad
Uitverkocht
Merk
Artikelgroep
Hoeslaken
Kleur
Grey
Draaddichtheid
160 / inch²
Keurmerk
OEKO-TEX
EAN Code
8718421920068
Meer tonen
veelgestelde vragen

SNURK Le Trottoir percale katoen hoeslaken grey

Het hoeslaken Le Trottoir van SNURK is op het eerste gezicht net een echte stoep. Maak het plaatje compleet met het dekbedovertrek Le Clochard dat lijkt op een kartonnen doos. Schijn bedriegt, want dit originele beddengoed is in werkelijkheid heerlijk zacht! Het is speciaal ontworpen om aandacht te vragen voor dak- en thuisloze jongeren in Nederland. Een deel van de opbrengst van dit beddengoed komt dan ook ten goede van de Stichting Zwerfjongeren Nederland die zich inzet voor de begeleiding van zwerfjongeren bij het zoeken naar werk of een opleiding.

Het SNURK hoeslaken Le Trottoir is gemaakt van 100% percale katoen. Door de speciale weeftechniek voelt de stof nog fijner en zachter dan gewone katoen. Dankzij het sterk vochtabsorberende en ventilerende vermogen voelt percale katoen heerlijk fris en koel tijdens warme zomernachten. Katoen is van nature stevig en slijtvast, zodat u lang kunt genieten van dit originele hoeslaken!

SNURK

SNURK Beddengoed is een creatief merk met zeer realistische ontwerpen. Ontstaan vanuit een ontwerp voor Stichting Zwerfjongeren is het nu een uitgebreid beddengoedmerk dat tot in Australië verkocht wordt. Levensechte fotoprints sieren de ontwerpen, gedrukt op de beste materialen zoals flanel en percaline katoen.

Hoeslaken

Een hoeslaken is een laken dat als een hoes om het matras past. Hoeslakens hebben elastische hoeken zodat het goed blijft zitten en comfortabel slaapt. Tussen een hoeslaken en een matras gebruik je een matrasbeschermer of molton. Die beschermt het matras verder tegen vuil.

OEKO-TEX

OEKO-TEX®Standard 100 is een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel dat aangeeft dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen, bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.

Vergelijkbare producten

Snoozing flanel hoeslaken
32,95
Snoozing jersey hoeslaken
21,95
Beddinghouse jersey hoeslaken
19,95
Snoozing jersey stretch hoeslaken
29,95
Kayori Shizu jersey stretch hoeslaken extra hoog
37,95
Ambiante Cotton Uni hoeslaken
19,95