loading smulders
Materiaal
Flanel
Kleur
Beige
Maat
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis retourneren binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.1/10

Hulp & contact

Heb je vragen of opmerkingen? Onze klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

085 401 3772 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantenservice@smulderstextiel.nl Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Maat
1-persoons (150x250 cm)
Materiaal
100% geruwde flanel-katoen
Voorraad
Uitverkocht
Wasvoorschrift
Wassen tot 40°C
Merk
Artikelgroep
Laken
Kleur
Beige
Breedte
150 cm
Lengte
250 cm
EAN Code
8716057074124
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Welke maat heb ik nodig voor mijn twijfelaar matras?

    Een twijfelaar is een bed van 100/120x200 cm. Het is een breder 1-persoonsbed of een smal 2-persoonsbed. De naam verwijst naar de breedte die twijfelt tussen een één- en tweepersoons. In ons assortiment vind je geschikt beddengoed, zoals passende hoeslakens in deze breedtemaat. Een dekbed en overtrek kies je naar voorkeur: wil je dat dit ruim over het bed valt? Neem dan een 2-persoons- en zo niet een 1-persoonsmaat.

  • Wat zijn de eigenschappen van flanel?

    Flanel is aan een kant licht geruwd waardoor er een donsachtig laagje ontstaat. Flanel voelt daardoor heerlijk zacht aan. Het materiaal past zich snel aan de lichaamstemperatuur aan en houdt warmte goed vast. Heb je het snel koud, dan is flanel aan te raden.

Romanette Sylt flanel laken beige

Wanneer u de slaapkamer een warme uitstraling wil geven, maar niet voor een standaard laken wil kiezen, dan is dit Romanette Sylt flanel laken een geschikte keuze. Het laken heeft een gebreid dessin in een mooie kleur beige, wat zorgt voor een zachte en warme sfeer in de slaapkamer. Het laken kan als hoeslaken worden gebruikt of als bescherming dienen wanneer u onder een deken slaapt.

Dit Romanette Sylt laken is gemaakt van 100% geruwde flanel-katoen, een materiaal dat heerlijk warm en zacht aanvoelt. Flanel houdt warmte goed vast en past zich aan de lichaamstemperatuur aan, waardoor u het in de koude winternachten ook heerlijk warm heeft.

Romanette

Romanette heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen van kwalitatief hoogwaardig beddengoed. Het beddengoed gaat daardoor lang mee en is bovendien betaalbaar. Het assortiment van Romanette bestaat uit diverse designs in sprankelende kleuren, met allen een modern-klassieke uitstraling. 

Laken

Wie onder een deken slaapt, gebruikt een laken. Een laken beschermt de deken tegen vuil, bacteriën en vocht. Het zorgt ervoor dat het gekriebel van een wollen deken wordt tegengegaan en bovendien is een laken makkelijk wasbaar. Lakens worden ook gebruikt om rond een matras te doen. Het is als een hoeslaken zonder elastiek. 

Vergelijkbare producten

Cinderella percaline katoen laken
26,95
Snoozing katoen laken
26,95
Cinderella percaline katoen laken
39,95
Snoozing percale katoen laken
34,95
Kayori Shizu percale katoen laken
49,95
Snoozing katoen laken
26,95