loading smulders
Materiaal
Flanel
Kleur
Grijs
Maat
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis retourneren binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.1/10

Hulp & contact

Heb je vragen of opmerkingen? Onze klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

085 401 3772 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantenservice@smulderstextiel.nl Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Maat
Lits-jumeaux (240x260 cm)
Materiaal
100% geruwde flanel-katoen
Voorraad
Uitverkocht
Merk
Artikelgroep
Laken
Kleur
Grijs
Breedte
240 cm
Lengte
260 cm
EAN Code
8716057074520
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat is een lits-jumeaux?

    Een lits-jumeaux bestaat uit twee gelijke eenpersoonsbedden die tegen elkaar aan worden geschoven en samen een 2-persoons bed vormen. De term lits-jumeaux bij dekbedden, dekbedovertrekken en hoeslakens wordt gebruikt om de afmeting te omschrijven. Een lits-jumeaux dekbedovertrek is minimaal 240x200/220 cm en de maten lopen steeds verder op.

  • Wat zijn de eigenschappen van flanel?

    Flanel is aan een kant licht geruwd waardoor er een donsachtig laagje ontstaat. Flanel voelt daardoor heerlijk zacht aan. Het materiaal past zich snel aan de lichaamstemperatuur aan en houdt warmte goed vast. Heb je het snel koud, dan is flanel aan te raden.

Romanette Sylt flanel laken grijs

Voor een warm en knus gevoel is het Romanette Sylt flanel laken een fijne keuze. Het laken heeft een gebreide print, die zorgt voor een warme uitstraling in de slaapkamer. Door de grijze kleur past het laken ook nog eens in bijna alle slaapkamers. Het laken kan goed worden gebruikt als hoeslaken of als bescherming wanneer u onder een deken slaapt.

Vooral in de winter is dit laken fijn om onder te slapen. Het laken is namelijk gemaakt van 100% geruwde flanel-katoen, wat ervoor zorgt dat het extra zacht aanvoelt en ook nog eens lekker warm is. Flanel houdt warmte goed vast en past zich aan de lichaamstemperatuur aan.

Romanette

Romanette heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen van kwalitatief hoogwaardig beddengoed. Het beddengoed gaat daardoor lang mee en is bovendien betaalbaar. Het assortiment van Romanette bestaat uit diverse designs in sprankelende kleuren, met allen een modern-klassieke uitstraling. 

Laken

Wie onder een deken slaapt, gebruikt een laken. Een laken beschermt de deken tegen vuil, bacteriën en vocht. Het zorgt ervoor dat het gekriebel van een wollen deken wordt tegengegaan en bovendien is een laken makkelijk wasbaar. Lakens worden ook gebruikt om rond een matras te doen. Het is als een hoeslaken zonder elastiek. 

Vergelijkbare producten

Snoozing katoen laken
26,95
Snoozing flanel laken
34,95
Cinderella satijn laken
38,95
Kayori Shizu percale katoen laken
49,95
Snoozing katoen laken
26,95
Snoozing percale katoen laken
34,95