loading smulders
Materiaal
100% polyester
Kleur
Naturel
Maat
150x200 cm
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis retourneren binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.1/10

Hulp & contact

Heb je vragen of opmerkingen? Onze klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

085 401 3772 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantenservice@smulderstextiel.nl Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Maat
150x200 cm
Materiaal
100% polyester
Voorraad
Uitverkocht
Artikelgroep
Plaid
Kleur
Naturel
Breedte
150 cm
Lengte
200 cm
EAN Code
8718518055734
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat is het verschil tussen polar fleece en coral fleece?

    Coral en polar fleece zijn beide synthetische polyester stoffen. Het verschil zit in de kwaliteit. Coral fleece is hoogpolig, waardoor het zachter en dikker is. Polar fleece is dunner, maar desalniettemin heerlijk zacht en warm.

  • Kan ik onder een plaid slapen?

    Door de zachte, warme uitstraling van plaids is het erg aantrekkelijk om er heerlijk onder weg te kruipen en in slaap te vallen. Echter is een plaid geen vervanging voor een dekbed.

  • Waarom wordt fleece statisch?

    Fleece is een synthetisch materiaal dat gemakkelijk statische elektriciteit ontwikkelt. Vooral door schuring met andere materialen, bijvoorbeeld in de droger. Door een fleece plaid te wassen met azijn of zuiveringszout verminder je de statische lading. Ook de plaid in de buitenlucht laten drogen laat de statische schokken afnemen.

  • Wat moet ik doen als er een haal in mijn plaid zit?

    Haaltjes in een katoenen of wollen plaid zijn natuurlijk erg vervelend en wil je het liefst zoveel mogelijk voorkomen. Ze kunnen ontstaan doordat stoffen tegen elkaar wrijven of achter iets scherps blijven hangen, zoals een rits, een knoop of de nagels van je kat. Gelukkig kun je kleine haaltjes eenvoudig zelf repareren. Daarvoor steek je een naald door de stof op de plek van het haaltje, totdat alleen het oogje van de naald nog uitsteekt. Vervolgens haal je het lusje door het oog van de naald en trek je die helemaal door de stof heen. Daardoor wordt het haaltje onzichtbaar terug gestoken in de stof.

  • Hoe kan ik mijn plaid(s) het beste opbergen?

    Een plaid kan over de leuning van de bank gedrapeerd worden, met het risico dat het stof vangt en sneller vies wordt. Zodra je kiest voor een opbergmand of bak liggen de plaids niet in de weg, maar toch op de pak.

  • Hoe blijft mijn fleece plaid mooi en zacht?

    Een fleece plaid blijft mooi en zacht door het te wassen op maximaal 30 graden in de wasmachine. Gebruik hierbij geen wasverzachter en stop de plaid ook niet in de droger.

  • Welke plaids zijn geschikt voor buiten?

    Een plaid is natuurlijk ideaal voor buiten. Het staat niet alleen mooi op een loungeset, maar biedt ook comfort tijdens een kille zomeravond. Plaids van 100% katoen zijn hiervoor uitermate geschikt.

Face to Face Star fleece plaid naturel

De Face to Face Star fleece plaid is heerlijk zacht en biedt behaaglijke warmte. Een plaid is niet alleen comfortabel voor de winter, ook tijdens echt Nederlandse zomers kan een fleece deken van pas komen. Dit dessin is trendy en subtiel tegelijk: de kleur naturel past in elk interieur en kan goed gecombineerd worden met andere woonaccessoires.

De plaid is gemaakt van 100% fleece polyester. Deze stof zorgt voor een zacht gevoel en bovendien biedt het voldoende warmte. Polyester heeft als eigenschappen dat het kreukherstellend, weinig krimpgevoelig en sneldrogend is en lang meegaat. Zo kunt u lang genieten van de plaid. De afmeting van de plaid is 150x200 centimeter.

Face to Face

Face to Face is van alle markten thuis. De ontwerpen verschillen van modern met strakke lijnen tot landelijk met brocante accenten. Face to Face gebruikt materialen als katoen-satijn en percale katoen: zeer sterk maar het voelt tegelijkertijd heerlijk zacht aan tegen de huid. 

Plaid

Een plaid zorgt voor warmte en sfeer in je interieur. Zo kun je op subtiele wijze een fraai kleuraccent aanbrengen. Plaids zijn vaak gemaakt van fleece of wol en daardoor heerlijk warm om onder te kruipen op de bank. Je kunt ze ook uitstekend buitenshuis gebruiken: in de tuin, op het strand of op vakantie.

Vergelijkbare producten

Unique Living Teddy fleece plaid
29,95
Unique Living Knut fleece plaid
29,95
Unique Living Auke fleece plaid
32,95
Unique Living Enzo fleece plaid
16,95
Heckettlane Wafel plaid
69,95
Unique Living Justin fleece plaid XL
34,95