loading smulders
Materiaal
100% katoen
Kleur
White
Maat
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis retourneren binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.1/10

Hulp & contact

Heb je vragen of opmerkingen? Onze klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

085 401 3772 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantenservice@smulderstextiel.nl Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat zijn de eigenschappen van katoen?

    Katoen is een goed ademend, natuurlijk materiaal dat sterk vocht absorberend is. Katoen zorgt voor een fijne verkoeling in de zomer. Van nature is katoen een stevig materiaal dat lang meegaat.

DDDDD Quadrat tafelloper

Deze DDDDD Quadrat tafelloper geeft de eetkamer een extra chique uitstraling. De tafelloper heeft een mooi wit dessin met een fijn detail erin verwerkt. De stof is van 100% katoen en valt soepel. Ook voelt het glad aan. De tafelloper is mooi te combineren met de bijhorende Quadrat servetten en placemats.

De tafellopers damast van DDDDD zijn sierlijk, luxe en maken gebruik van een speciale weeftechniek. Dit exemplaar is ook verkrijgbaar als tafelkleed en beschermt de eettafel van morsvlekken. De loper is gewoon te wassen, zodat u altijd kunt genieten van een stralend witte tafelloper. De loper is 50 cm breed en leverbaar in verschillende lengtematen.

DDDDD

DDDDD, oftewel De Doek Die Direct Droogt, is een Nederlands merk dat al heel wat jaren meegaat en met haar keuken- en theedoeken het oer-Hollandse gevoel opwekt. Producten van DDDDD zijn extra groot, van goede kwaliteit en hebben warme, traditionele prints zoals men die op keuken- en theedoeken verwacht. 

Tafelloper

Een tafelloper siert elke tafel. Daarnaast houdt het natuurlijk ook je tafel schoon en vrij van vlekken. Leuk op tafel in plaats van placemats of juist als extra toevoeging over een tafelkleed.

Vergelijkbare producten

Good Morning Tractor dekbedovertrek
39,95
Rivièra Maison Palm Parade dekbedovertrek
69,95
Snoozing flanel laken
34,95
Unique Living Lars fleece plaid
34,95
Snoozing synthetisch zacht kinderkussen
19,95
Satin d'Or Charlotte dekbedovertrek
69,95