loading smulders
Materiaal
100% katoen
Kleur
Taupe
Maat
Levertijd
Uitverkocht
  • Besteed € 50 voor gratis verzending

  • Gratis retourneren binnen 60 dagen

  • Onze klanten geven ons een 9.1/10

Hulp & contact

Heb je vragen of opmerkingen? Onze klantenservice staat iedere werkdag voor je klaar.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

085 401 3772 (Werkdagen 09.00 tot 21.00)
klantenservice@smulderstextiel.nl Binnen 24 uur reactie
Specificaties
Meer tonen
veelgestelde vragen
  • Wat zijn de eigenschappen van katoen?

    Katoen is een goed ademend, natuurlijk materiaal dat sterk vocht absorberend is. Katoen zorgt voor een fijne verkoeling in de zomer. Van nature is katoen een stevig materiaal dat lang meegaat.

DDDDD Latus tafelkleed taupe

Aan een perfect gedekte eettafel is het altijd prettiger eten! De collectie tafellinnen van DDDDD oogt chique en is ideaal om de eettafel in stijl mee aan te kleden. Dit egale tafelkleed in de warme kleur taupe is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit katoen en heeft een luxe uitstraling. Samen met de Latus servetten en placemat creëert u een mooi geheel.

Dit tafelkleed is gemaakt van katoen, waardoor het zacht en soepel is en gemakkelijk uit te wassen is. Bovendien is het kleed verkrijgbaar in verschillende maten, zodat er voor elke soort eettafel wel een geschikte maat bij zit. Ook verkrijgbaar in wit.

DDDDD

DDDDD, oftewel De Doek Die Direct Droogt, is een Nederlands merk dat al heel wat jaren meegaat en met haar keuken- en theedoeken het oer-Hollandse gevoel opwekt. Producten van DDDDD zijn extra groot, van goede kwaliteit en hebben warme, traditionele prints zoals men die op keuken- en theedoeken verwacht. 

Tafelkleed

Met een tafelkleed tover je jouw eettafel in een handomdraai om tot een chique gedekte tafel. Een tafelkleed beschermt niet alleen je tafel tegen vlekken of strepen, maar geeft het ook een prachtige uitstraling. Zo wordt ontbijten, lunchen en dineren een stuk leuker!

Vergelijkbare producten

Cinderella percaline katoen kussenslopen (set van 2)
19,95
Snoozing katoen split-topper hoeslaken
74,95
Good Morning Fire dekbedovertrek
39,95
Good Night Diamond deken
319,95
At Home Relax dekbedovertrek
79,95
Kayori Setouchi dekbedovertrek
129,95