Think Pink! Roze in je slaapkamer

Think Pink!

roze in de slaapkamer think pink

Een roze slaapkamer. Waarom ook niet? Dus pak die kwast, leg een paar roze sierkussentjes neer en maak jouw slaapkamer helemaal pink!

Roze in de slaapkamer

Word jij ook stiekem nog steeds helemaal blij van de kleur roze? Waarom zou je dan niet gewoon ook je meisjeskant laten zien in de slaapkamer? Met een paar accenten geef jij jouw slaapkamer al een mooi roze tintje of ga all-the-way en schilder ook je muur roze. Van oudroze tot perzikroze tot felroze, je kunt met de verschillende roze tinten alle kanten op. Kies je stijl en ga voor romantisch, sierlijk of opvallend.

Hier zijn een paar mooie items om jouw slaapkamer een stijlvol roze sfeertje te geven.

Romantisch oudroze

Oudroze of smokey pink zijn prachtige trendkleuren dat de slaapkamer een warme uitstraling geeft. Over het algemeen zijn deze kleuren iets zachter en donkerder dan de andere roze tinten en het heeft een vintage sfeertje. Of het nu gaat om een enkel accessoire in deze tint of een heel dekbedovertrek, met deze roze blijft de slaapkamer rustig ogen en krijgt het een romantische uitstraling.

Sierlijk pastelroze

Zelf zijn wij nogal fan van de pastelroze in ons interieur. Deze fijne tint is heel mooi te combineren en zeer subtiel. Perfect in combinatie met neutrale kleuren, wittinten en grijs.

Opvallend felroze

Felroze of fuchsia is perfect voor iedereen die houdt van opvallend, ultramodern en strak. Een donkere leistenen vloer, een strakke lederen stoel en … een felroze kussentje. Hoe gaaf is dat!

En welke kleur roze wil jij graag in de slaapkamer?

Vorig artikel
5x Zomer musthaves 2016!
Volgend artikel
verbeter je relatie