Artikelen over Inspiratie - Smulderstextiel.nl Blog

Inspiratie

Een feestelijke Koningsdag met oranje beddengoed

Het leukste verjaardagsfeestje van Nederland staat alweer voor de deur! Deze zaterdag is het Koningsdag en kunnen we volop genieten van oranje tompouces, vrijmarkten en de mooiste versieringen. Wil jij ook helemaal in stijl aan het feest beginnen? Lees dan snel verder en bereid je voor met onze koninklijke, oranje en gouden dekbedovertrekken.

Lees verder
iSeng Leaves dekbedovertrek

Met iSeng beddengoed vier je de lente in stijl

Buiten begint de lentezon steeds vaker te schijnen en de temperaturen lopen langzaam op. Hier en daar zie je zelfs vogeltjes al druk in de weer met het maken van hun nestjes. Hoogste tijd dus om ook jouw interieur een leuke voorjaars make-over te geven! Met iSeng beddengoed haal je het zonnetje in huis en begin je elke dag met een frisse start.

Lees verder
Strandlakens voor vakantie

Tijd voor vakantie: welk strandlaken kies jij?

De meivakantie staat weer voor de deur. Of je nu naar het buitenland gaat of lekker in Nederland blijft, de meivakantie is hét moment om heerlijk een dagje naar het strand of zwembad te gaan. Een grote strandhanddoek mag dan natuurlijk niet ontbreken in jouw strandtas. Ga goed voorbereid op pad met een leuk strandlaken! In ons ruime assortiment is voor ieder wat wils.

Lees verder
Ariadne at Home Mix - Pastel

Perfect Pastel: dé trend van frisse voorjaarskleuren

Het voorjaar is begonnen, een mooi moment om jouw slaapkamer ook in lentesferen te brengen. En welke trend past hier beter bij dan de trend Perfect Pastel? De frisse pasteltinten maken van jouw interieur een vrolijk geheel. Laat je inspireren hoe je de prachtige pastelkleuren terug kunt laten komen in jouw slaapkamer.

Lees verder
Marjolein Bastin Sweet Pea dekbedovertrek

De beste manieren om te genieten van een ontspannen Pasen

In de drukte van het paasweekend, terwijl iedereen zich haast om paaseieren te verstoppen en maaltijden voor te bereiden, kan het soms een uitdaging zijn om een moment van rust te vinden. Maar wat is er nu heerlijker dan lekker uitslapen en jezelf toestaan om te genieten van een rustige ochtend in bed gedurende dit welverdiende weekend?

Hier zijn enkele tips om te genieten van een relaxte Pasen in bed:

Lees verder