5x zomer musthaves

5x zomer musthaves

5x Zomer musthaves 2016!

Yes! Het is eindelijk zomer en de vakantie komt eraan. Wat ga jij deze zomer doen? Lekker luieren in een hangmat tussen de palmbomen? Genieten van een leuke stedentrip? Of in het zonnetje liggen op het strand in eigen land? Wat jouw zomerplannen ook zijn: deze 5 zomer musthaves mogen zeker niet ontbreken.

Zomer musthave 1 – Roundies

Absoluut dé trend van deze zomer: de roundie oftwel het ronde strandlaken. Deze Ibiza-stijl strandlakens zijn ideaal voor op het strand en super modieus. En het heeft één groot voordeel: je hoeft een rond strandlaken niet mee te draaien met de zon. Je kan er immers vanuit alle hoeken op gaan liggen. Dat wordt lekker zonnen! Overigens ook erg leuk om te gebruiken als picknickkleed. Verkrijgbaar in allerlei leuke hippie printjes en zomerse kleurtjes.

HIP Germaine rond strandlaken roundie
HIP Germaine rond strandlaken

Zomer musthave 2 – plaids voor frisse zomeravonden

In de zomer wordt het vaak een stuk frisser als de avond valt. Super dus dat jij gewoon een plaid bij je hebt! Een plaid is namelijk ideaal als dekentje en sla je simpelweg om je heen voor wat extra warmte. Zo kan jij nog uren buiten genieten in de tuin met een cocktail of op het balkon van je hotelkamer uitkijkend over de zee.

Kijk voor meer inspiratie ook op: Plaids: dé musthave voor het festivalseizoen! »

Zomer musthave 3 – exotische fotoprints

Een ware trend in beddengoed zijn exotische fotoprints! En daar worden wij van Smulderstextiel.nl erg vrolijk van. Met de prachtige fotoprints van parelwitte stranden, verre oorden en helderblauw water waan je jezelf heerlijk op vakantie in je eigen slaapkamer. Ideaal voor dat vakantiegevoel in huis!

Zomer musthave 4 – wit, wit en wit

Een andere trend in de slaapkamer en in fashion is wit. Wit is het nieuwe zwart en we willen dan ook massaal zo veel mogelijk wit in de kledingkast en het interieur. Wit geeft ook rust in de slaapkamer en een wit overtrek is dan ook een mooie aanwinst voor jouw witte interieur. Een wit overtrek hoeft echter niet basic of saai te zijn. Je vindt in onze webshop dan ook een uitgebreid aanbod aan witte overtrekken met diverse trendy dessins.

Kijk voor meer inspiratie ook op: Witte dekbedovertrekken »

Zomer musthave 5 – hamamdoeken voor op reis

Een hamamdoek is een echte musthave voor de reiziger en mag echt niet ontbreken in jouw backpack of koffer. Deze doeken zijn namelijk multifunctioneel en kunnen op verschillende manieren gebruikt worden. Zo is een hamamdoek handig als handdoek, strandlaken, omslagdoek, deken en zelfs als sarong. Je kan er dus alle kanten mee op! Bovendien is zo’n doek sneldrogend, licht van gewicht en neemt het verrassend weinig ruimte in. Handig! Je vindt hamamdoeken trouwens in allerlei leuke dessins, zoals de Buddha print op de afbeelding bovenaan deze blog!

Kijk voor meer inspiratie ook op: Waarom de hamamdoek echt onmisbaar is! »

Seahorse Pessinus hamamdoek
Seahorse Pessinus hamamdoek

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Vorig artikel
beddengoed voor echte mannen
Volgend artikel
roze in de slaapkamer think pink