Smulderstextiel.nl Blog | inspiratie & weetjes
Covers & Co Counting Stars dekbedovertrek

Uitgelicht: de nieuwe collectie Covers & Co

Dit seizoen maakt Covers & Co dromen waar! Dit thema staat centraal in de nieuwe najaarscollectie. In de kinderkamer wordt het een dolle beestenboel én het universum wordt ontdekt. Grote dromers kunnen hun verre reizen plannen en de party animals kunnen hun schoonheidsslaapje inhalen. Welke droom jaag jij dit najaar na?

Lees verder

Keuzehulp: Welk kussen is het beste voor mij?

Heb je een nieuw hoofdkussen nodig, maar heb je geen idee welk kussen het beste is? Als dé beddengoedspecialist helpen wij jou natuurlijk graag verder en daarom hebben we een handige keuzehulp. Zo weet jij precies waarop je moet letten bij het kopen van een nieuw hoofdkussen.

Lees verder

Essenza Miros dekbedovertrek

De nieuwe Essenza najaarscollectie: Let’s go chic!

Het weer is compleet omgeslagen en we moeten het voorlopig doen met koelere temperaturen en regenachtige dagen. Maak het dan in ieder geval gezellig in je woon- of slaapkamer, want een mooi interieur vrolijkt ons altijd op tijdens deze donkere dagen! De nieuwe najaarscollectie van het kwaliteitsmerk Essenza staat nu online op Smulderstextiel.nl, en er zitten weer een paar prachtige overtrekken en fijne accessoires bij.

Lees verder
KAAT Amsterdam sierkussens

Mix & match: de leukste sierkussens

Een sierkussen is een sfeervolle toevoeging aan je interieur en kan net dat beetje verschil maken. Bovendien kunnen deze kussentjes zowel binnen als buiten worden gebruikt. Hiermee kun je naast je interieur ook je tuin opfleuren! Mix en match, en creëer een zomerse sfeer!

Lees verder
Wees gezond en ga op tijd naar bed!

Op tijd naar bed is gezond!

Streef jij naar een gezonde levensstijl? Vergeet dan niet op tijd naar bed te gaan. Want wie te laat naar bed gaat, mist een hele hoop belangrijke slaap. Het gevolg: donkere kringen a.k.a. wallen, minder puf en je humeur is nu ook weer niet geweldig.

Lees verder

Welk slaaptype ben jij?

Wist je dat we onze slaappatronen kunnen vergelijken met die van dieren? De meest bekenden zijn de nachtuil en de vroege vogel, maar er zijn er nog meer volgens de Amerikaanse Dr. Michael Breus: de wolf, beer, dolfijn en de leeuw. Met welk dier kun jij jouw slaappatroon vergelijken?

Lees verder