Smulderstextiel.nl Blog

Zes onverwachte tips die je beter laten slapen

In slaap vallen is niet altijd even makkelijk, zeker niet als je last hebt van stress of de warme temperaturen van de afgelopen dagen. Op onze blog staan al heel wat tips om je nachtrust te verbeteren, maar misschien helpen die niet of ben je op zoek naar nog meer tips om ’s nachts fijn te kunnen slapen. Lees dan eens deze onverwachte tips die je beter laten slapen, wie weet helpen deze wel!

Lees verder

Sta iedere dag op met een glimlach!

Het hebben van een groot en veelzijdig assortiment brengt ook wel eens problemen met zich mee. Kun jij ook wel eens niet kiezen tussen twee dekbedovertrekken? Dan hebben we nu de oplossing. Deze week krijg je namelijk het 2e dekbedovertrek voor de halve prijs. Sta iedere dag op met een glimlach!

Lees verder
moederdag kinderdekbedovertrekken cadeau origineel

Voor de allerliefste mama: de leukste kinderdekbedovertrekken

Zondag 14 mei is het Moederdag. Het perfecte moment om extra lief voor mama te zijn en haar te verwennen met een ontbijtje op bed. En misschien krijgt mama ook wel een cadeautje (hint hint).  Ben jij nog op zoek naar een mooi moederdagcadeau? Bekijk dan snel deze leuke kinderdekbedovertrekken, waarmee kinderen extra lang in bed willen liggen… Een mooier cadeau kun je mama niet geven!

Lees verder
Beddinghouse Stories #14 Festival Vibes

Uitgelicht: festival-proof beddengoed en accessoires

Ben jij dol op zomerse festivals? Dan staat jouw agenda vast bomvol de komende maanden! Tegenwoordig worden er talloze soorten festivals georganiseerd: van swingende muziekfestivals tot de lekkerste foodfestivals. Met de nieuwe collecties van Beddinghouse en KAAT Amsterdam haal je deze festival vibes nu ook in huis. Superleuk!

Lees verder

Is nachtsnacken echt zo ongezond?

Nog even een zak chips opentrekken voordat je naar bed gaat is natuurlijk heel erg lekker, maar gezond is het niet. Toch doen we het wel regelmatig: we pakken nog wat lekkers of nemen zelfs nog een pak koekjes mee om in bed op te eten. Maar is nachtsnacken nu echt zo ongezond als we denken?

Lees verder
Kleur dekbedovertrek - Dekbedovertrek Cinderella Luce

Deze kleur beddengoed kun je beter niet hebben

Wanneer je toe bent aan nieuw beddengoed, dan zijn de kleur en het dessin het belangrijkste waar je op let. Je wil dat je nieuwe hoeslaken mooi bij je nieuwe dekbedovertrek past, en dat dan ook nog in een kleur die je mooi vindt. Toch zijn er ook een aantal kleuren die je beter niet voor je beddengoed kunt kiezen.

Lees verder

Alles over satijn

Satijn, het is hét beautygeheim van vele sterren en ook wij genieten van ons schoonheidsslaapje op onze satijnen kussenslopen. Maar wat is satijn eigenlijk en wat merk je er precies van in bed?

Lees verder